Leeromgeving voor inwerken personeel

screenshot_demo

Auteur: Peter Haasdijk

πŸ‡³πŸ‡± Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, πŸƒβ€β™‚οΈ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby πŸ›« Onboarding πŸŽ“ Leerplatform πŸ‘¨β€πŸ’» Online vergaderen #Onboarding-menéér

21 juli 2021

Je kunt gewoon je leeromgeving gebruiken om nieuw personeel in te werken. En waarom ook niet? Het is eigenlijk zelfs heel logisch. Want waarom zou je, in een periode waarin je met name aan het leren bent, een ander systeem gebruiken dan het systeem waar je later ook je cursussen en trainingen in volgt?

Omdat de meeste winst bij inwerken te behalen is voordat het werk begint. In deze ‘pre-boarding’ fase heb je nog geen toegang tot de systemen van de werkgever.

Maar …

 

Je kunt een leeromgeving als Moodle gewoon gebruiken. Die hoef je namelijk helemaal niet te koppelen aan de (HR) systemen van je organisatie. Je zou hem zelfs extern kunt laten hosten.
En de Moodle mobiele app maakt leren on-the-go ook nog eens eenvoudig en leuk.

Moodle is een open source leeromgeving die we in Nederland regelmatig inzetten. Bij (semi) overheid, in de zorg, uiteraard in het onderwijs en ook steeds vaker in het bedrijfsleven.

Dus maakte ik een demo voor je van ‘Onboarding met Moodle’ zodat je jezelf kunt overtuigen.

Je kunt die demo anoniem bekijken. Je hebt geen account nodig, de meeste functionaliteiten zijn voor gasten te bekijken.

Heb je vragen over onboarding of over Moodle? Schroom niet mij daarvoor te benaderen.

onboarding app

Dit vind je misschien ook leuk …

Henny heeft zin in een feestje!

Henny heeft zin in een feestje!

Henny heeft zin in een feestje! Daarom dit leuke nieuwtje voor alle luisteraars van de Learning Innovators podcast: We...

0 reacties

App me
Appen met Labby
Hallo πŸ‘‹
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.