Online vergaderen

Veilig overleggen met klant of collega
VoordelenPrijzen

Online vergaderingen en virtuele klaslokalen, je bent er inmiddels aan gewend? Het zijn ontwikkelingen die niet meer weg te denken zijn uit onze huidige samenleving.

Soms is het nog wel een beetje behelpen en heb je niet alle functionaliteit die je wil hebben. Of is het minder veilig dan je zou willen. Idealiter wil je een situatie die zoveel mogelijk overeen komt met de ‘live’ situatie. Zo kun je beide werelden namelijk op elkaar afstemmen en ben je niet meer afhankelijk van waar en wanneer je werkt of leert.

BigBlueButton

Wat zijn de voordelen ten opzichte van al die andere mogelijkheden die er inmiddels zijn.

Met BigBlueButton kun je:

  • Verantwoord in contact zijn met je klant of collega.
  • Individueel overleggen in Break Out ruimtes.
  • Informatie delen via PDF upload.
  • Aantekeningen maken op het whiteboard.

Maar veel belangrijker is dat je gegevens veilig en versleuteld worden opgeslagen op West Europese servers. Die veiligheid hoeft overigens niet ten koste van het gebruiksgemak te gaan. Om aan een sessie deel te nemen is het namelijk helemaal niet nodig om daarvoor eerst een account aan te maken. Je kunt er zelfs voor kiezen om je gesprekspartner deel te laten nemen zonder inlog. Het aanklikken van een link is dan voldoende.

Labby maakt zelf gebruik van BigBlueButton voor online vergaderen én als virtueel klaslokaal via een integratie met het leerplatform.

Labby maakt zelf gebruik van BigBlueButton voor online vergaderen én als virtueel klaslokaal via een integratie met het leerplatform. Dus, mocht je hem een keer in actie willen zien dan kan dat 👍

Integratie met Moodle!

Meer informatie?

Boek een demo

Berichten over Online vergaderen

Blogs en nieuws

BigBlueButton v2.3

BigBlueButton v2.3

BigBlueButton v2.3 is uit Een aantal klanten van Sebsoft heeft hier al mee kunnen testen. Behoor je niet tot deze groep dan kun je nu op ieder moment overstappen via het klantenpaneel van Sebsoft (tabblad Overzicht in het scherm BigBlueButton). Betaversie 2.4 volgt...

App me
Appen met Labby
Hallo 👋
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.