redesign leeromgeving

De afgelopen weken mocht ik diverse demo's geven, o.a. van onze tooling voor het inwerken en behouden van nieuwe medewerkers. Met die demo's verzamelde ik veel waardevolle feedback.

consultancy onboarding

Voor vanmiddag stond een afspraak gepland met een consultancy uit Utrecht welke professionals levert aan organisaties om ze op strategisch en uitvoerend niveau te helpen bij veranderingen. Deze afspraak, waarin ik een demo zou geven van onze onboarding oplossing, werd vanwege griepverschijnselen bij mijn gesprekspartner verplaatst naar een ander moment. Het leverde mij wat ruimte op in de agenda.

jeukwoord onboarding

Onboarding. Ik ben het helemaal eens met Japke-d. Bouma die eind december een artikel publiceerde in het NRC met daarin het ergste kantoorjargon uit 2018. Onboarding prijkte op de achtste plaats en werd door haar bestempeld als een absoluut jeukwoord.

Ik sta open voor suggesties maar, bij gebrek aan beter, blijf ik het woord toch nog maar even gebruiken.

onboarding 6fm in business

Afgelopen vrijdag was ik opnieuw te gast bij NH Gooi, 6FM in Business. Dit keer mocht ik wat meer vertellen over onze Onboarding oplossing. Werven, inwerken en behouden van nieuwe medewerkers met Open Source software.

Leuk interview, dank Arend Jan De Wijnman en Yvonne Verburg.

waarom onboarding

Top 4 redenen waarom je nieuwe medewerkers moet gaan onboarden (of je huidig proces onder de loupe moet nemen). Geen lap tekst maar gewoon even waar het om gaat.