houdini

Blijf enthousiast! Er is niets besmettelijker dan uitbundig enthousiasme (Harry Houdini).

Klopt! Steeds vaker krijgen we de vraag om te laten zien waar wij zo enthousiast over zijn wanneer we praten over ons onboarding product.

goede voornemens

Bij het opruimen van de Kerstboom werd het halve huis op zijn kop gezet, opgeruimd en schoongemaakt. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat die Kerstboom nog wel steeds in de tuin staat. Waarschijnlijk gaat hij in delen via de groencontainer naar de AVRI.

vrijmibo

Als deelnemer van ons Onboarding programma kun je al voor je eerste werkdag kennis maken met onze organisatie en met de mensen die daar werken. Nu je een aantal activiteiten hebt afgerond vinden wij het leuk ook jou alvast eens beter te leren kennen. Daarom deze waardebon. Wij nodigen jou van harte uit voor onze eerstvolgende vrijdagmiddag borrel. Over de locatie en het tijdstip informeren we je per email. Graag tot vrijdag!

out-of-the-box

Met gamification betrek en motiveer je gebruikers van een systeem door daar spelelementen aan toe te voegen.
Voor Moodle zijn er, door middel van plugins, diverse mogelijkheden om onderdelen te gamificeren. De standaard installatie ondersteunt dit slechts in beperkte mate waardoor deze veelal onderbelicht blijven.
In dit artikel, geschreven voor Moodle gebruikers, behandel ik enkele mogelijkheden voor gamification die Moodle out-of-the-box biedt.

big deal

Hoe krijg je jonge werknemers, die eraan gewend zijn om te gaan met allerlei nieuwe technologieën, gemotiveerd om zo’n "saai" onboarding programma online af te werken?

Met gamification betrek en motiveer je gebruikers door er spelelementen aan toe te voegen.