judith van roon

Het is vrijdagmorgen 11:00u, Judith en ik zitten samen aan de keukentafel bij mij thuis. De dag is al vroeg begonnen met het netwerkontbijt bij het BNI chapter waar we allebei lid van zijn. Daarna allebei nog een andere afspraak maar om 11:00u is het dan eindelijk zover, thuiswerkdag. Wij gaan een spelletje spelen, en we hebben er zin in!

Interim HR-professionals, het zijn net duizendpoten. Professionals met vele talenten. Ze moeten echt van alles kunnen en van vele markten thuis zijn.

Om maar eens een paar voorbeelden te noemen. De professional:

Tijdens de jaarwisseling maakten we met het gezin een cruise. We werden door de organisatie keurig ontvangen en op weg geholpen. Om in mijn vakgebied te blijven, er was een onboarding programma voor deze cruise.

Maar ...

Judith presenteerde enkele weken geleden het reisverslag van Irma en Linda. Geen reis naar de Canarische Eilanden (volgens TUI nr. 1 in de top 10 vakantiebestemmingen in december).

Nee, hier ging het om de reis die Irma en Linda aflegden tijdens (en voor) hun dienstverband met de koekjesfabriek: de Employee Journey. Een stuk minder zonnig maar avontuurlijker dan 'overwinteren'.

In het eerste kwartaal van 2020 starten we met een serie workshops Onboarding om deelnemers te helpen het onderwerp op de agenda te krijgen bij beslissers. In de praktijk blijkt dat namelijk soms best een uitdaging.