Bril onder VR-headset

bril onder vr-headset

Geschreven door: Peter Haasdijk

πŸ‡³πŸ‡± Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, πŸƒβ€β™‚οΈ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby πŸ›« Onboarding πŸŽ“ Leerplatform πŸ‘¨β€πŸ’» Online vergaderen #Onboarding-menéér πŸŽ“ Co-founder Learning Innovators
ξ‚Œ
ξ₯
ξ€₯

18 november 2022

Het dragen van een bril onder je VR bril is een crime. Althans, zo ervaar ik dat. Gelukkig zijn er lenzen. Die draag ik dan ook wanneer ik de VR bril gebruik.
Diezelfde lenzen zijn dan weer lastig wanneer ik de VR bril afzet en op mijn beeldscherm wil werken. Dus gebruik ik ook een lees- of monitorbril.

Gedoe!

In mijn onboarding programma’s maak ik vaker dan voorheen gebruik van VR toepassingen. Soms gaat dat niet verder dan een virtuele rondleiding, een andere keer betreft het een training in VR die onderdeel uitmaakt van een leerlijn voor een bepaalde functie.

Omdat je deze activiteiten voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk wil maken, denk je natuurlijk ook aan de brildragende VR gebruikers.

Op het gevaar af dat ik de enige ben die dit nog niet wist … hier komt de tip voor brildragende Oculus Quest 2 gebruikers onder ons: Op brillen24.nl kun je glasinzetstukken bestellen die perfect passen in je headset.
Ik heb ze zojuist ontvangen en getest. Het is even gedoe met erop zetten. Maar dan heb je ook een headset die altijd klaar is voor gebruik. Super!

Dit vind je misschien ook leuk …

Mooiste opdracht ooit

Mooiste opdracht ooit

Ik mocht, samen met een fantastisch team, werken aan tal van innovatieve leerinterventies voor de opleiding van Officieren van Justitie.

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo πŸ‘‹
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.