Lancering: vernieuwde Learning Innovators!

Get smart together

Geschreven door: Peter Haasdijk

πŸ‡³πŸ‡± Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, πŸƒβ€β™‚οΈ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby πŸ›« Onboarding πŸŽ“ Leerplatform πŸ‘¨β€πŸ’» Online vergaderen #Onboarding-menéér πŸŽ“ Co-founder Learning Innovators
ξ‚Œ
ξ₯
ξ€₯

2 november 2022

Wist jij dat Pluvo en Labby een eigen community genaamd Learning Innovators hebben? Deze community is er voor iedereen die geΓ―nteresseerd is in leren en effectieve kennisoverdracht.

Wat Learning Innovators uniek maakt, is dat het echt verschillende werkvelden verbindt. Denk hierbij aan leerprofessionals uit het onderwijs, HR en learning & development. Ook trainers & beroepsopleiders zijn lid van Learning Innovators. Samen leren we van Γ©n met elkaar over diverse onderwerpen. Get smart together.

Wat houdt de community in?

Als lid van de community krijg jij toegang tot een waardevol netwerk van mensen met eenzelfde passie.

Daarnaast kun je je elke maand voor een of meerdere (online) activiteiten inschrijven. Denk aan een workshop over onboarding of een kennissnack over design van leermateriaal. En als kers op de taart krijg je korting op tickets voor het Learning Innovators Festival.

Schrijf je in!

17 november lanceren wij een nieuw platform voor onze community: de Learning Innovators Hub. Vanuit daar gaan we Learning Innovators beter, actiever en bruisender maken. En jij kunt daar deel van uitmaken!

Je hoort tijdens de lancering alles over onze nieuwe plannen en de aankomende activiteiten. Daarnaast delen we hoe je toegang kan krijgen tot de Hub.

De lancering vindt plaats via Zoom en duurt van 11.00 tot ca. 11.30 uur. Zorg dat je erbij bent en meld je hieronder aan!

Wanneer: 17 november
Tijd: 11.00 – 11.30 uur
Prijs: Gratis

Dit vind je misschien ook leuk …

Mooiste opdracht ooit

Mooiste opdracht ooit

Ik mocht, samen met een fantastisch team, werken aan tal van innovatieve leerinterventies voor de opleiding van Officieren van Justitie.

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo πŸ‘‹
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.