In aanloop naar het Learning Innovators Festival organiseren we elke maand een gratis Kennissnack. De zesde kennissnack is op 21 april van 15:00 – 15:30.

Wat is Virtual Reality nou precies? En hoe kun je het inzetten voor leertoepassingen?

De beste manier om daarachter te komen is natuurlijk door zelf eens een virtuele wereld in te stappen. Tijdens deze kennissnack ontmoeten we elkaar daarom niet in Zoom, maar in de virtuele wereld van Spatial.

Op een speelse manier ontdekken we samen de mogelijkheden van de virtuele wereld. Schrijf je in via onze eventpagina op Lu.ma, want er is maximaal plaats voor 50 personen!

Praktische punten vooraf

  • Deze kennissnack is zowel met een VR headset als op je computer bij te wonen.
  • Instructies om in te loggen in Spatial ontvang je ruim voor de Kennissnack per mail. Je moet je hiervoor wel eerst registreren via onze eventpagina op Lu.ma.

Koop je Festivalticket

Meer leren over VR? Over AR, escape rooms en video’s maken? Of wil je je verdiepen in microlearning, onboarding of human-centered instructional design? Koop je ticket voor het Learning Innovators Festival!

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo 👋
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.