Toegankelijke content met video

vonhof video

Geschreven door: Peter Haasdijk

๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ Beusichem ๐Ÿ๐Ÿ Ondernemer, vader, levensgenieter, ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby ๐Ÿ›ซ Onboarding ๐ŸŽ“ Leerplatform ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป Online vergaderen #Onboarding-menรฉรฉr ๐ŸŽ“ Co-founder Learning Innovators
๎ฅ
๎€ฅ

14 oktober 2022

Eric is een goede vriend van mij. We hebben elkaar een paar jaar geleden ontmoet via BNI, een zakelijke netwerkorganisatie. Het contact is altijd gebleven, alleen hebben we de vrijdagochtend ontbijtsessies van BNI verruild voor VrijMiBo’s en zo.

Zo was ik begin oktober bij Eric op kantoor in Utrecht. Hij huurt daar sinds kort een ruimte van De Stadstuin aan de Bernadottelaan en ik wilde dat natuurlijk wel eens zien. Met mijn neus in de boter bij de gezamenlijke VrijMiBo van diverse startups.

Een van die startups is Vonhof Video, van Paula Vonhof. Zij is de reden van deze blogpost. Paula brengt namelijk maatschappelijke en culturele organisaties in beeld. Op een manier zoals ik niet eerder zag. Daarnaast maakt zij animaties in een geheel eigen stijl en nog veel meer. Kijk zelf maar eens op haar nieuwe website. Met een prachtig logo, door Eric ontworpen.

Maak je content, dan wil je dat deze toegankelijk, bruikbaar en inclusief is. Ik maak inwerkprogramma’s (onboarding) en leerarrangementen en daarvoor geldt dat zondermeer.
Wanneer je bij het samenstellen van content toegankelijkheid randvoorwaardelijk maakt, kun je niet om een combinatie met video, audio en/of animaties heen. En als je je doelgroep serieus neemt dan pak je dat professioneel op.
Ik ga daarom ongetwijfeld voor klanten gebruik van Paula’s diensten maken.

Wil je meer weten over Vonhof Video? De website, met contactgegevens, vind je via de knop hieronder.

Ik vertel je natuurlijk graag meer over toegankelijkheid, inwerkprogramma’s en leermanagement. Gewoon een keer kennismaken kan natuurlijk ook.

Dit vind je misschien ook leuk …

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo ๐Ÿ‘‹
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.