Learning Innovators: Kernteam

kernteam

Geschreven door: Peter Haasdijk

🇳🇱 Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, 🏃‍♂️ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby 🛫 Onboarding 🎓 Leerplatform 👨‍💻 Online vergaderen #Onboarding-menéér 🎓 Co-founder Learning Innovators

23 september 2022

Een community starten

Een community starten, waar begin je? Het hangt natuurlijk af van het soort community maar meestal ontstaan ze gewoon vanuit een interesse of passie. En zo ging het ook met de facebook groep van Learning Innovators. Deze groep bestaat inmiddels uit enkele honderden geïnteresseerden, die zich bezig houden met innovaties rondom werken en leren.
Met een vaste kern mensen en een klein aantal ambassadeurs werken we de komende maanden toe naar het moment dat we de deuren openen van een nieuw community platform: de Learning Innovators Hub.

De Learning Innovators Community wordt officieel gelanceerd op 17 november. Hou de berichten van Learning Innovators op de socials in de gaten en zorg dat je bij dit feestelijke moment bent!

De hub zal gaan helpen bij het waarmaken van wat we allemaal willen realiseren in het nieuwe seizoen:

  • Kwalitatief goede content
  • Exclusieve inhoud en meetups
  • Waardevolle interactie met andere leden
  • Antwoorden op specifieke leervragen
  • En natuurlijk een volgend Learning Innovators Festival.

Het leek mij een goed idee je alvast eens kennis te laten maken met het kernteam van Learning Innovators. En te vertellen wat een ieder zoal doet binnen de community.

Learning Innovators Kernteam

Van links naar rechts op de foto:

Nico van der Veen

Online onderwijs. Mijn eerste aanraking daarmee was tijdens mijn studententijd, toen ik bijdroeg aan de lancering van de eerste, volledig door studenten ontwikkelde Massive Open Online Course (MOOC) “The Science of Beer”. Deze ervaring, die als kers op de taart leidde tot een nominatie voor de Edx Prize 2018, vormde mijn nieuwsgierigheid naar e-learning en de psychologie achter leren. Hoe leren mensen en hoe gebruik je deze kennis om (online) onderwijs nog beter te maken? Deze vraag inspireert mij niet alleen in mijn werk als e-learning expert bij Pluvo, maar is ook mijn drijfveer om bij te dragen aan de ontwikkeling van de Learning Innovators Community!

Peter Haasdijk

Ondernemer vanuit de Betuwe, vader, levensgenieter en hardloper. Met Labby® help ik organisaties die op een eenvoudige manier succesvolle inwerk- en leerprogramma’s willen kunnen samenstellen en aanbieden. Ooit co-founder van Learning Innovators en onboarding consultant voor Pluvo.
In de Learning Innovators Community heb ik met name een rol vanuit Contentmarketing.

Henny Hoekstra

Met mijn bedrijfskundige achtergrond en passie voor (online) leren mag ik elke dag met veel plezier werken aan de groei van online leerplatform Pluvo. Hier ben ik eindverantwoordelijk voor de commerciële tak van ons softwareproduct. Daarnaast ben ik host van de podcast ‘Learning Innovators’, dé wekelijkse podcast over leren, e-learning en persoonlijke ontwikkeling. Alles wat ik doe, zowel persoonlijk als zakelijk, draait om groei en ontwikkeling. Dat is een van de redenen dat ik CrossFit zo leuk vind: je blijft ook daarin jezelf ontwikkelen en nieuwe dingen leren. En ook een van de redenen dat ik Learning Innovators mede heb opgericht: door van en met elkaar te leren blijven we onszelf ontwikkelen!

Sanne Berendsen

Ik heb mij in mijn studie gespecialiseerd in productinnovatie, UX en marketing en nu werk ik als customer success manager bij Pluvo. Ik verdiep mij graag in interactieve technologieën, ontwerpprocessen en hoe je mensen een betekenisvolle ervaring kunt bieden. Ik kijk er naar uit om de Learning hub verder te gaan uitbouwen en van elkaar te gaan leren 😊

Dit vind je misschien ook leuk …

De kracht van games bij leren! 

De kracht van games bij leren! 

Games, van oorsprong puur tijdverdrijf, zijn voor het zakelijke gebruik inmiddels uitgegroeid tot uiterst krachtige leermiddelen. Je komt ze tegenwoordig in allerlei vormen tegen. In deze blog duik ik nog maar eens in de kleurrijke wereld van educatieve games. Ik verken de verschillende types, de unieke voordelen die ze bieden in leeromgevingen, en hoe je ze effectief integreert in je leerontwerp. En tot slot, een kijkje in een aantal praktijkvoorbeelden!

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo 👋
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.