Nagenieten van LIF22

nagenieten

Geschreven door: Henny Hoekstra

Marketing en Sales Manager. Learning Innovators Podcast. Co-founder ChangeX

23 juni 2022

WAUW

Dat is wat ik denk als ik terugkijk naar gisteren. Een uitverkochte, eerste editie van het Learning Innovators Festival.

Innovatief

Een event waarbij we het totaal anders wilden doen dan de congressen die we kenden. Met workshops, in plaats van lange talks.
En zelfs de fantastische keynote van Dr. Martijn van der Spoel, die speciaal voor het Festival overkwam uit Engeland, was interactief!
Daarnaast was er een photobooth, silent disco, tafelvoetbal en bingospel. En dat allemaal op een echte festivallocatie (Kanaal30).

Verbinding

Maar het belangrijkste was de verbinding tussen mensen. Dat mensen daadwerkelijk van en met elkaar leerden.
De wens die ik namelijk uitsprak tijdens de opening van het evenement was dat ik hoopte dat iedereen minstens 1 nieuwe connectie opdeed. Omdat je van iedereen iets kan leren. En omdat we op events vaak te veel bij ons eigen clubje blijven.

Volgens mij is dat gelukt!

Trots op het team die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt: Peter Haasdijk, Luke, Nico van der Veen, Daphne R., Melody Raymann, Tessa Stoop, Sanne Berendsen, Diederik van Huijstee, Wouter Kos.

En natuurlijk ontzettend bedankt voor het verzorgen van de onwijs interessante workshops: Lotte Brouwer, Helma Van Den Berg, Olga Helmer, Melanie van Halteren, Roger van Zaal, Moussaab Amer, Frits Klein, Richard Van Tilborg, Dion Bouhuis, Maarten Ruoff.

Nagenieten doe ik na een festival altijd met de muzieklijst. Die hadden we dit evenement ook! Je vindt hem hiernaast.

Wil je ook nog even nagenieten? In de facebook groep van Learning Innovators vind je de foto’s.

Dit vind je misschien ook leuk …

Mooiste opdracht ooit

Mooiste opdracht ooit

Ik mocht, samen met een fantastisch team, werken aan tal van innovatieve leerinterventies voor de opleiding van Officieren van Justitie.

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo 👋
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.