Happy People – Better Business

hpbb

Geschreven door: Peter Haasdijk

🇳🇱 Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, 🏃‍♂️ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby 🛫 Onboarding 🎓 Leerplatform 👨‍💻 Online vergaderen #Onboarding-menéér 🎓 Co-founder Learning Innovators

1 juli 2022

Happy People – Better Business

Ik werd door het HappinessBureau getracteerd op twee kaarten voor het ‘Happy People – Better Business’ event. Het event vond gisteren plaats in het AFAS theater in Leusden.
Samen met Henny – mijn partner in crime waar het gaat over inwerken, leren en festivals – genoot ik een dag lang van diverse inspirerende keynotes en goed verzorgde, interactieve workshops over werkgeluk. Dit alles onder het toeziend oog van dagvoorzitter en Chief Inspirational Officer Jörgen Raymann.

Vooral de presentatie door Renata Brabander ‘Happiness in the workplace’ maakte indruk op mij. Zij is Regiodirecteur bij Rabobank en vertelde wat we kunnen leren van landen als Bhutan over geluk en welzijn van medewerkers. En over de uitdagingen waar een bedrijf als Rabobank soms voor komt te staan, terwijl de theorie soms zo makkelijk lijkt.

En dan Griet Deca van Tryangle. In haar workshop ‘Geen tijd en nog minder budget? Toch kan je werken aan werkgeluk!’ vertelde zij over haar aanpak bij het werken aan werkgeluk. En dat het helemaal niet de wereld hoeft te kosten als je maar creatief kijkt naar wat er gebeurt en wat je in wil zetten als middel.

Jörgen vertelde over zijn eigen reis. Over veerkracht, doorzettingsvermogen en leiderschap. Over de mindset die de basis is om, ook als alles tegen zit en je denkt dat je niet meer dieper kunt, je te kunnen herpakken en je doelen te bereiken.

Maar wat een kado zeg! Volgende keer ga ik zeker weer. Vanwege de opgedane inzichten, inspiratie en ervaringen tijdens de dag. Gea en team, dankjewel!

 

Dit vind je misschien ook leuk …

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo 👋
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.