Learning Innovators, de kracht van samenwerking!

positief op corona

Geschreven door: Peter Haasdijk

πŸ‡³πŸ‡± Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, πŸƒβ€β™‚οΈ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby πŸ›« Onboarding πŸŽ“ Leerplatform πŸ‘¨β€πŸ’» Online vergaderen #Onboarding-menéér πŸŽ“ Co-founder Learning Innovators
ξ‚Œ
ξ₯
ξ€₯

20 juni 2022

Learning Innovators, de kracht van samenwerking!

Het is slechts twee dagen voor dat het Learning Innovators Festival 2022 plaatsvindt op woensdag 22 juni. En wie test er positief op Corona? … IK!

Paniek!

Ik heb me er nog zo op verheugd. En hoe moet dat nou met de (HR) mensen die zich inschreven voor de workshop van Labby om te zien hoe je met de Onboarding Game snel een roadmap kunt ontwerpen.
Als je mij een beetje kent dan weet je: Ik heb niet heel veel slechte dagen. Maar dit is er absoluut een.

Spoedoverleg met Pluvo.

Geen paniek!

Ik deed eerder voor Pluvo een analyse van haar huidige roadmap met de Onboarding Game. Henny en Nico waren allebei bij die sessie aanwezig. En dus komt Henny spontaan met het idee: “Als ik jouw workshop nou eens overneem?”.

Zo gezegd, zo gedaan. Nico rijdt heen en weer en haalt (met gepaste afstand) de materialen bij me op. Ik schrijf kort een script en handleiding voor Henny. Henny gaat zich voorbereiden op de workshop.

Ik heb er alle vertrouwen in. Dit is namelijk precies de kracht van de samenwerking tussen Pluvo en Labby. Ieder zijn eigen expertise Γ©n voldoende kennis van de business van de ander om elkaar te helpen waar nodig.

  • Ben jij er woensdag ook bij?
  • Heb jij je onboarding roadmap nog niet klaar?
  • Wil jij je huidige roadmap eens aan een kritische blik onderwerpen?

Ik, nou ja Henny dus, heeft een mooie aktie voor je. Daarover woensdag meer.

Dit vind je misschien ook leuk …

De kracht van games bij leren!Β 

De kracht van games bij leren!Β 

Games, van oorsprong puur tijdverdrijf, zijn voor het zakelijke gebruik inmiddels uitgegroeid tot uiterst krachtige leermiddelen. Je komt ze tegenwoordig in allerlei vormen tegen. In deze blog duik ik nog maar eens in de kleurrijke wereld van educatieve games. Ik verken de verschillende types, de unieke voordelen die ze bieden in leeromgevingen, en hoe je ze effectief integreert in je leerontwerp. En tot slot, een kijkje in een aantal praktijkvoorbeelden!

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo πŸ‘‹
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.