Learning Innovators, de kracht van samenwerking!

Het is slechts twee dagen voor dat het Learning Innovators Festival 2022 plaatsvindt op woensdag 22 juni. En wie test er positief op Corona? … IK!

Paniek!

Ik heb me er nog zo op verheugd. En hoe moet dat nou met de (HR) mensen die zich inschreven voor de workshop van Labby om te zien hoe je met de Onboarding Game snel een roadmap kunt ontwerpen.
Als je mij een beetje kent dan weet je: Ik heb niet heel veel slechte dagen. Maar dit is er absoluut een.

Spoedoverleg met Pluvo.

Geen paniek!

Ik deed eerder voor Pluvo een analyse van haar huidige roadmap met de Onboarding Game. Henny en Nico waren allebei bij die sessie aanwezig. En dus komt Henny spontaan met het idee: “Als ik jouw workshop nou eens overneem?”.

Zo gezegd, zo gedaan. Nico rijdt heen en weer en haalt (met gepaste afstand) de materialen bij me op. Ik schrijf kort een script en handleiding voor Henny. Henny gaat zich voorbereiden op de workshop.

Ik heb er alle vertrouwen in. Dit is namelijk precies de kracht van de samenwerking tussen Pluvo en Labby. Ieder zijn eigen expertise én voldoende kennis van de business van de ander om elkaar te helpen waar nodig.

  • Ben jij er woensdag ook bij?
  • Heb jij je onboarding roadmap nog niet klaar?
  • Wil jij je huidige roadmap eens aan een kritische blik onderwerpen?

Ik, nou ja Henny dus, heeft een mooie aktie voor je. Daarover woensdag meer.

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo 👋
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.