MoodleMoot Benelux 2022

MoodleMoot Benelux 2022

Geschreven door: Peter Haasdijk

πŸ‡³πŸ‡± Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, πŸƒβ€β™‚οΈ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby πŸ›« Onboarding πŸŽ“ Leerplatform πŸ‘¨β€πŸ’» Online vergaderen #Onboarding-menéér πŸŽ“ Co-founder Learning Innovators
ξ‚Œ
ξ₯
ξ€₯

13 september 2021

Voor alle Moodle fans in Belgie, Nederland en Luxemburg: De MoodleMoot Benelux 2022 vindt plaats in maart en wordt wederom georganiseerd door Mnet.

Vorige keer organiseerden we de MoodleMoot als een online event. Deze editie, hoe vet, gaan we weer voor een LIVE event!

Inleidende beschietingen door organiserende ‘commissieleden’ vonden inmiddels plaats. We bespraken verschillende mogelijkheden voor datum, locatie, opzet, programma, enz. en zijn begonnen met het uitwerken van een aantal ideeΓ«n.
Dat we het anders gaan doen dan voorgaande jaren is zeker. Hoe dan? In de loop van oktober meer daarover.

Dit vind je misschien ook leuk …

Van visie naar keuze: LMS/LXP

Van visie naar keuze: LMS/LXP

Wil je succesvol zijn met je academie, dan zijn een duidelijke visie en concrete doelen, zoals vaardigheidsontwikkeling, innovatie stimuleren of de bedrijfscultuur versterken, randvoorwaardelijk.

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo πŸ‘‹
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.