Moodle 4.0 is uit!

moodle 4.0 is uit!

Geschreven door: Peter Haasdijk

πŸ‡³πŸ‡± Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, πŸƒβ€β™‚οΈ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby πŸ›« Onboarding πŸŽ“ Leerplatform πŸ‘¨β€πŸ’» Online vergaderen #Onboarding-menéér πŸŽ“ Co-founder Learning Innovators
ξ‚Œ
ξ₯
ξ€₯

20 april 2022

Moodle 4.0 is uit! πŸŽ‰

Moodle kondigde deze week haar Moodle LMS 4.0 release aan.

Deze versie is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met gebruikers en de Moodle community, welke gedurende het hele traject uitgebreid is overlegd. Ze bevat dan ook een sterk verbeterde gebruikservaring voor de wereldwijd 300 miljoen gebruikers.

Moodle heeft een nieuwe, eigentijdse look & feel, die fris en intuΓ―tief aanvoelt. De cursuservaring is volledig nieuw ontworpen. Deze maakt het voor docenten en trainers gemakkelijker om cursussen te maken en bewerken. Studenten nemen zelf de regie over hun leerervaring door eenvoudig prioriteiten te stellen en cursuswerk te voltooien.

Lees alles over de nieuwe release bij Moodle zelf.

Moet jij nu ook overstappen naar Moodle 4.0? Dat hangt er maar net van af. Er zijn organisaties waar ik nog steeds Moodle 3.9 voor implementeer. Voor welke versie jij gaat wordt grotendeels bepaald door de eisen en wensen die je hebt. Laat het me weten als die vraag bij jou speelt. Dan kijken we daar samen naar.

afbeeldingen: moodle.com

Dit vind je misschien ook leuk …

Van visie naar keuze: LMS/LXP

Van visie naar keuze: LMS/LXP

Wil je succesvol zijn met je academie, dan zijn een duidelijke visie en concrete doelen, zoals vaardigheidsontwikkeling, innovatie stimuleren of de bedrijfscultuur versterken, randvoorwaardelijk.

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo πŸ‘‹
Stuur mij een bericht wanneer je meer wil weten over 's-werelds meest succesvolle leerplatform.