Learning Innovators draait door!

Henny, Nico en Peter

Geschreven door: Peter Haasdijk

🇳🇱 Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, 🏃‍♂️ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby 🛫 Onboarding 🎓 Leerplatform 👨‍💻 Online vergaderen #Onboarding-menéér 🎓 Co-founder Learning Innovators

25 augustus 2022

Alle Learning Innovators van Nederland en België opgelet
Learning Innovators community gaat weer een stap verder!

Het is woensdagmorgen 10 uur. Henny, Nico en ik zitten bij Pluvo aan het Entrepotdok, tegenover Artis. De vakantie is voor iedereen inmiddels voorbij. We wisselen de verhalen uit en het duurt even voor we aan het onderwerp toe zijn waar we voor bij elkaar zitten: Learning Innovators.

Terugblik

We zijn Learning Innovators ooit gestart als MeetUp groep. We nodigden mensen uit om hun verhaal te vertellen en kennis te delen, terwijl jij en andere groepsleden lekker aan de pizza en een drankje zaten. Dat was een succesvolle aanpak. We merkten ook dat Learning Innovators zich op MeetUp en Facebook kon verheugen op een sterk groeiend aantal leden.
henk van cann

Toen de Corona pandemie zich aandiende zijn we gestart met de Learning Innovators Podcast. Met deze podcast bleken we het inmiddels flink gegroeide ledenaantal te kunnen blijven boeien. En toch, na twee podcast seizoenen, kregen wij zelf sterk de behoefte aan weer eens een fysiek evenement. En zo geschiedde: Op 22 juni organiseerden Pluvo en Labby samen het Learning Innovators Festival, #LIF22. Was jij bij het leukste festival over leren? Dan weet je het nog: Het was magisch!

LIF22 deelnemers

Learning Innovators draait door!

Henny, Nico en ik maken er zoals altijd weer een lekker creatieve sessie van. Met alles wat we geleerd hebben tijdens het afgelopen seizoen Learning Innovators, buitelen de ideeën voor het volgende jaar als vanzelf over elkaar heen. Eh, “het volgende jaar” zeg je? Jazeker! Want natuurlijk gaan we door met Learning Innovators. En we dagen ons zelf uit om jou nog veel meer te bieden dan tijdens het afgelopen seizoen.

Verwacht van ons:

  • Kwalitatief goede content
  • Exclusieve inhoud en meetups
  • Waardevolle interactie met andere Learning Innovators
  • Antwoorden op jouw specifieke leervragen
  • En natuurlijk een volgend Learning Innovators Festival. Want ja, er komt een LIF23!

We leggen de lat hoog voor onszelf. Maar hoe dan ook, aan het einde van de woensdagmorgen denken we een goed beeld te hebben van wat er nodig is om deze vijf doelstellingen te halen.

Een tipje van de sluier

In het laatste kwartaal van 2022 introduceren we een nieuw platform voor de Learning Innovators community. Dit platform gaat je, meer dan dat MeetUp en Facebook nu al doen, evenementen, exclusiviteit en interactie bieden. Samen met de meest actieve leden zullen we het platform alvast gaan vullen met interessante content en evenementen. Wellicht ben jij daar een van.
Doelstelling van het nieuwe platform is om alles wat Learning Innovators maakt, maar nu losse onderdelen zijn (events, podcasts, kennissnacks, enz.), tot een geheel te smeden waar iedereen gemakkelijk bij kan.

Voorbereiding van de kennissnack in Spatial

We zullen vaker de dialoog met je opzoeken. Jij weet immers zelf het beste wat je een Learning Innovator maakt en waar je behoefte aan hebt. En wellicht wil jij je kennis wel delen met andere Learning Innovators. In welke vorm dan ook. En dat laatste is gelijk een mooi bruggetje naar ons voornemen om vooral een heel gevarieerd aanbod aan content te brengen.

Ik weet het nu al: Er staat ons een geweldig seizoen Learning Innovators te wachten waarbij we opnieuw toewerken naar een magische afsluiting in de vorm van het Learning Innovators Festival. Het leukste festival over leren.

Dit vind je misschien ook leuk …

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo 👋
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.