Kom naar de MoodleMoot Benelux 2022!

MoodleMoot Benelux 2022

Geschreven door: Peter Haasdijk

πŸ‡³πŸ‡± Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, πŸƒβ€β™‚οΈ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby πŸ›« Onboarding πŸŽ“ Leerplatform πŸ‘¨β€πŸ’» Online vergaderen #Onboarding-menéér πŸŽ“ Co-founder Learning Innovators
ξ‚Œ
ξ₯
ξ€₯

25 januari 2022

Sluit op 15 maart aan bij Moodle-gebruikers, -ontwikkelaars en -beheerders in Tilburg om kennis en ervaringen met Moodle en online leren te delen.

Leer van collega docenten, ontwikkelaars en Moodle-beheerders

MoodleMoot Benelux 2022 biedt ruimte aan de Benelux Moodle community om samen te komen en elkaar te inspireren met praktijkervaringen en succesverhalen van online leren met Moodle. De drie hoofdonderwerpen tijdens de MoodleMoot zijn Moodle in de praktijk, Moodle-integraties en Ontwikkeling & Beheer. Dus of je nu een docent, onderwijs ontwerper, ontwikkelaar, consultant of beheerder bent, er is voor iedereen genoeg te beleven.

Woon de Moodle HQ keynotes bij

Leer alles over ABC Learning Design, een samenwerkingsmethode om persoonlijke leerervaringen te ontwerpen. Met Jessica Gramp, manager van Moodle Academy en Ele Holvoet, CoΓΆrdinator onderwijsontwikkeling en professionalisering bij Hogeschool VIVES.
Je hoort het laatste nieuws van Moodle HQ en ontdekt wat er in de roadmap staat voor de aankomende Moodle 4.0 in een keynote van Sander Bangma, Product Manager van Moodle LMS.

Netwerk en deel ervaringen met Moodlers

MoodleMoot Benelux 2022 is het eerste face-to-face Moodle-evenement georganiseerd door Stichting Mnet Benelux, een stichting die kennisdeling over Moodle in Nederland en Vlaanderen bevordert.

“Dit wordt de eerste live MoodleMoot voor ons.” aldus Peter Haasdijk, adviseur en bestuurslid van de MoodleMoot voor Stichting Mnet. β€œIk zou graag zien dat de Benelux Moodle community in groten getale naar deze unieke conferentie komt. Om Moodle te ervaren, kennis met elkaar te delen en relaties op te bouwen met andere Moodlers, zodat iedereen echt profiteert van deelname aan het evenement. Laten we er dus een echt feest van maken: informeel en met veel interactie!”

Het netwerken bij #MootBNL22 stopt niet wanneer de conferentie eindigt: Aan het eind van de dag kun je je aansluiten bij andere Moodlers en doorpraten onder het genot van een hapje en een drankje!

Bekijk het programma van de MoodleMoot Benelux 2022 en schrijf je in voor het evenement op MootBNL22’s website.

 

moodle.com: Join the Dutch-speaking Moodle event MoodleMoot Benelux 2022

Dit vind je misschien ook leuk …

Mooiste opdracht ooit

Mooiste opdracht ooit

Ik mocht, samen met een fantastisch team, werken aan tal van innovatieve leerinterventies voor de opleiding van Officieren van Justitie.

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo πŸ‘‹
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.