Learning Innovators Festival verplaatst

Geschreven door: Peter Haasdijk

πŸ‡³πŸ‡± Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, πŸƒβ€β™‚οΈ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby πŸ›« Onboarding πŸŽ“ Leerplatform πŸ‘¨β€πŸ’» Online vergaderen #Onboarding-menéér πŸŽ“ Co-founder Learning Innovators
ξ‚Œ
ξ₯
ξ€₯

26 januari 2022

We hebben het Learning Innovators Festival verplaatst naar 22 juni 2022.

Een evenement waar je workshops volgt, nieuwe mensen leert kennen en misschien zelfs wel losgaat tijdens de silent disco op het festivalplein. Dat is het idee van het Learning Innovators Festival.

Hoewel we blij zijn met de versoepelingen voor evenementen, kunnen wij deze ambitie als geplaceerd evenement niet waarmaken.

We hebben daarom besloten om het evenement te verplaatsen naar 22 juni. We gaan ervan uit dat je daarmee kunt genieten van een evenement zoals wij dat voor ogen hebben.

De locatie en tijden blijven hetzelfde:
Kanaal30, Kanaalweg 30, 3526 KM Utrecht
Inloop vanaf 13.00 uur, start keynote om 14.00 uur.
Eindtijd: ca. 18.00 uur.

Heb je al een ticket en kun je door het verplaatsen van het evenement niet meer deelnemen? Dan krijg je het volledig betaalde bedrag door ons teruggestort. Voor het ontvangen van restitutie kun je vΓ³Γ³r 1 maart contact opnemen via dit mailadres.

Nog geen kaartje?

Kennissnacks

In aanloop naar het Learning Innovators Festival gaan we door met het organiseren van de kennissnacks. Dus houdt onze socials in gaten!

Dit vind je misschien ook leuk …

Van visie naar keuze: LMS/LXP

Van visie naar keuze: LMS/LXP

Wil je succesvol zijn met je academie, dan zijn een duidelijke visie en concrete doelen, zoals vaardigheidsontwikkeling, innovatie stimuleren of de bedrijfscultuur versterken, randvoorwaardelijk.

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo πŸ‘‹
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.