Gratis kaarten LIF22

kanaal30

Geschreven door: Peter Haasdijk

πŸ‡³πŸ‡± Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, πŸƒβ€β™‚οΈ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby πŸ›« Onboarding πŸŽ“ Leerplatform πŸ‘¨β€πŸ’» Online vergaderen #Onboarding-menéér πŸŽ“ Co-founder Learning Innovators
ξ‚Œ
ξ₯
ξ€₯

21 januari 2022

Gratis kaarten LIF22

Het ziet er naar uit dat ons feestje, het Learning Innovators Festival, gewoon door gaat in maart! En dat is maar goed ook want we zΔ³n inmiddels helemaal door de ‘voorverkoop’ heen. Belangstelling is er genoeg.

Om dat te vieren ga ik een paar gratis kaarten LIF22 weg geven. Niet voor niets β†’ wel gratis. Wat moet je er voor doen?

Bezoek deze pagina. Het is de pagina waarop we meer informatie delen over locatie en programma.

πŸ‘‰ Als jΔ³ denkt dat het voor jou interessant is om naar het festival toe te gaan, deel dan die pagina met je netwerk op Linkedin en beschrijf heel kort waarom je hier graag naar toe wil. Gebruik in je tekst de hashtag #LIF22.
En natuurlijk, ook als je niet gaat vind ik het fijn als je zorgt voor meer bereik door de pagina te delen.

Op 15 februari kies ik uit de berichten er vijf uit. De auteurs van die berichten krΔ³gen gratis toegang tot het festival.

Behoor je niet tot de winnaars? Niet getreurd. Zo duur zijn de kaartjes nou ook weer niet en het festival wordt zo vet!

Dit vind je misschien ook leuk …

1 Reactie

  1. Peter Haasdijk

    We hebben het Learning Innovators Festival helaas toch moeten verplaatsenom je te kunnen laten genieten van een evenement zoals wij dat voor ogen hebben. De nieuwe datum is 22 juni 2022.

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo πŸ‘‹
Wil je meer informatie over LIF22? Stuur me een appje en ik neem contact met je op.