Inwerkprogramma voorbeeld nodig?

inwerkprogramma voorbeeld

Geschreven door: Henny Hoekstra

Marketing en Sales Manager. Learning Innovators Podcast. Co-founder ChangeX

11 januari 2022

Inwerkprogramma voorbeeld

Je bent op zoek bent naar een succesvol inwerkprogramma voorbeeld. En daar zijn wij blij om! Dat betekent namelijk dat je het belang van een warm welkom inziet. Nu je weet wat onboarding is en waarom het zo belangrijk is, is het logisch dat je er ook een beeld bij wil hebben.

Hoe ziet het inwerkprogramma van andere bedrijven eruit? Om jou te voorzien van een goed antwoord op deze vraag, interviewde Pluvo bol.com en AWL. In dit blog op haar website vindt je een beschrijving van hun onboarding programma’s waarmee we jou  hopen te inspireren!

Digitaal inwerken

Zoals je in het blog kunt lezen, levert (digitale) onboarding grote bedrijven veel op. Maar ook voor kleinere bedrijven heeft onboarding een positieve invloed op werkgeluk, doorlooptijd en productiviteit. In tijden van corona is het altijd goed om te kijken naar de mogelijkheden van digitaal inwerken. Dit kun je doen door gebruik te maken van een leerplatform (LMS). En dan is Pluvo een heel goede keuze! Hierdoor was het automatiseren van je inwerktraject nog nooit zo eenvoudig!

Pluvo

Wil je ook een betere onboarding? Laat me je meer vertellen over Pluvo! Want met Pluvo kun je gemakkelijk zelf je eigen digitale onboarding maken.

Dit vind je misschien ook leuk …

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo 👋
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.