Ik bespreek met Henny en Nico de details van de nu volgende kennissnack ter voorbereiding op ons Learning Innovators Festival, het leukste festival over leren.

Tijdens deze kennissnack op 9 juni a.s. geeft Judith, eigenaar van Flipped, antwoord op de vraag waarom een ontwerpsessie zo belangrijk is voor de effectiviteit van je leerproduct en welke onderwerpen daar beslist aan bod moeten komen.

Het is helaas de laatste kennissnack in een serie waarbij iedere aflevering uniek is. Iedereen in het team van LIF22 zit wel een of meerdere afleveringen voor en we kiezen zoveel mogelijk verschillende gasten en onderwerpen. Ook de vorm wijkt telkens weer af (we hosten zelfs afleveringen in een virtuele wereld).

Met dit alles werken we toe naar het hoogtepunt, ons festival!

 

… en toen werd het stil …

ECHT NIET!

 

We praten in dat zelfde gesprek al over een vervolg. Wisselen ideeën uit hoe we volgend seizoen verder willen met Learning Innovators. Daarover later meer. Niet om het spannend te maken maar gewoon omdat we het zelf ook nog niet weten 🙂

Ondertussen kun je hier nog kaarten kopen voor het festival, hier inschrijven voor de gratis kennissnack over het belang van ontwerpsessies en hier jezelf aanmelden als lid van de community Learning Innovators (ook gratis).

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo 👋
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.