Help! Er gebeurt niets in het forum

Learning Innovators Festival

Geschreven door: Peter Haasdijk

πŸ‡³πŸ‡± Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, πŸƒβ€β™‚οΈ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby πŸ›« Onboarding πŸŽ“ Leerplatform πŸ‘¨β€πŸ’» Online vergaderen #Onboarding-menéér πŸŽ“ Co-founder Learning Innovators
ξ‚Œ
ξ₯
ξ€₯

13 mei 2022

In aanloop naar het Learning Innovators Festival organiseren we elke maand een gratis Kennissnack. De volgende kennissnack is op 19 mei van 15:00 – 15:30.

In een leertraject kan het uitwisselen van kennis en ervaringen tussen deelnemers heel waardevol zijn. Maar dat is best een uitdaging.

πŸ€” Hoe krijg je dat op gang?
πŸ€” Wat zijn opdrachten die dit sociale leren ondersteunen?
πŸ€” En hoe zorg je ervoor dat mensen op elkaar reageren?

In deze Kennissnack nemen Joitske Hulsebosch & Sibrenne Wagenaar (oprichters van Ennuonline en schrijvers van ‘Blended Leren Ontwerpen’) je mee in de wereld van zowel communitie-leren als samenwerkend leren.

Dit vind je misschien ook leuk …

Mooiste opdracht ooit

Mooiste opdracht ooit

Ik mocht, samen met een fantastisch team, werken aan tal van innovatieve leerinterventies voor de opleiding van Officieren van Justitie.

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo πŸ‘‹
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.