Strippenkaart is terug

strippenkaart

Geschreven door: Peter Haasdijk

πŸ‡³πŸ‡± Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, πŸƒβ€β™‚οΈ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby πŸ›« Onboarding πŸŽ“ Leerplatform πŸ‘¨β€πŸ’» Online vergaderen #Onboarding-menéér πŸŽ“ Co-founder Learning Innovators
ξ‚Œ
ξ₯
ξ€₯

31 januari 2022

De strippenkaart is terug!

Nee, niet de Nationale Strippenkaart. Die behoort, na 31 jaar trouwe dienst, al vanaf november 2011 tot voltooid verleden tijd. Ik heb het hier over de Labby strippenkaart.

De Labby strippenkaart is verdwenen in 2021, toen Labby begin dat jaar toe was aan een nieuwe website. Ik ging over naar een ander CMS en zette slechts een beperkt aantal oude pagina’s terug. Daar zat de Labby strippenkaart niet tussen. Ik ben er het afgelopen jaar echter meerdere keren naar gevraagd en zet daarom de kortingsregeling alsnog – in ongewijzigde vorm – weer terug.

Met de Labby strippenkaart krijg je tot 20% korting op het reguliere tarief. Je koopt vooraf een aantal uren voor een vaste prijs tegen een gereduceerd tarief. De uren op de strippenkaart gebruik je voor incidentele consultancy of online ondersteuning.

strippenkaart

Dit vind je misschien ook leuk …

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo πŸ‘‹
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.