Waarom maak jij gebruik van webinars?

learning innovators

Geschreven door: Peter Haasdijk

🇳🇱 Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, 🏃‍♂️ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby 🛫 Onboarding 🎓 Leerplatform 👨‍💻 Online vergaderen #Onboarding-menéér 🎓 Co-founder Learning Innovators

24 maart 2021

Waarom maak jij gebruik van webinars? Als alternatief om toch vooral kennis te kunnen delen, of is het om coronaproof je salespitches te kunnen houden?Ik nam vanmiddag al weer de vijfde podcast op in de serie Peter’s Podgast. Met Henny bespreek ik daarin de webinar-‘moeheid’ die we ervaren. Waarom dat is en wat we daar zelf aan kunnen doen.

We hebben te maken met een groot aanbod, waarbij kwaliteit vaak lastig vooraf te herkennen is. Dat zorgt er bij mij voor dat ik me selectiever inschrijf. En ondanks dat merk ik dat ik steeds vaker vroegtijdig afhaak omdat mijn verwachtingen niet worden waargemaakt.

We bespreken de alternatieven die er zijn voor het delen van kennis en wisselen ervaringen uit over de software die we daarbij gebruiken.

Binnenkort is deze podcast te beluisteren bij Learning Innovators: Een wekelijkse podcast over leren (en soms ook heel andere onderwerpen).

Dit vind je misschien ook leuk …

Leren van de Schoenmaker

Leren van de Schoenmaker

Leren van de schoenmaker die geen tijd heeft om schoenen voor zijn eigen kinderen te maken. Je bent nooit te druk om te netwerken.

1 Reactie

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo 👋
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.