Pluvo en Labby kondigen samenwerking aan

Pluvo en Labby gaan samenwerken

Geschreven door: Peter Haasdijk

๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ Beusichem ๐Ÿ๐Ÿ Ondernemer, vader, levensgenieter, ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby ๐Ÿ›ซ Onboarding ๐ŸŽ“ Leerplatform ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป Online vergaderen #Onboarding-menรฉรฉr ๐ŸŽ“ Co-founder Learning Innovators
๎‚Œ
๎ฅ
๎€ฅ

12 oktober 2021

Samenwerken voor nieuwe medewerkers

Pluvo en Labby zijn verheugd een samenwerking aan te kunnen kondigen waarbij het inwerken van nieuwe medewerkers met het leerplatform van Pluvo centraal staat.
Labby gaat hierbij de onboarding consultancy voor haar rekening nemen.

Pluvo

Pluvo is een leerplatform dat je heel goed voor onboarding kunt gebruiken. Vanwege het gemak waarmee je eigen inwerktrainingen en e-learnings maakt, de mogelijkheden voor interactie met medewerkers en de uitgebreide rapportages.

Labby

Peter Haasdijk wil met het merk Labbyยฎ plaats- en tijdonafhankelijk leren & werken voor iedereen bereikbaar maken. Hij helpt organisaties graag bij het ontwerpen en invoeren van hun introductie- of inwerkprogramma.

Serious business game

De voor Labby gemaakte serious business game die daar regelmatig bij wordt gebruikt, bewijst zijn waarde bij zowel het ontwerpen van nieuwe programma’s als bij een check op bestaande processen.
Met een ‘roadmap’ als resultaat kunnen organisaties zelf invulling gaan geven aan het programma.Deze samenwerking maakt het leerplatform van Pluvo, m.n. voor het Midden- en Kleinbedrijf, nog interessanter om gebruikt te worden voor het inwerken van nieuwe medewerkers. En hoe fijn is het dat je ook na de onboarding met Pluvo invulling kunt blijven geven aan de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers.

Dit vind je misschien ook leuk …

Van visie naar keuze: LMS/LXP

Van visie naar keuze: LMS/LXP

Wil je succesvol zijn met je academie, dan zijn een duidelijke visie en concrete doelen, zoals vaardigheidsontwikkeling, innovatie stimuleren of de bedrijfscultuur versterken, randvoorwaardelijk.

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo ๐Ÿ‘‹
Wil je meer weten over Pluvo of over Labby?
Stuur mij dan een appje.