Over gastlessen en comfortzones

comfortzone

Geschreven door: Peter Haasdijk

πŸ‡³πŸ‡± Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, πŸƒβ€β™‚οΈ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby πŸ›« Onboarding πŸŽ“ Leerplatform πŸ‘¨β€πŸ’» Online vergaderen #Onboarding-menéér πŸŽ“ Co-founder Learning Innovators
ξ‚Œ
ξ₯
ξ€₯

4 maart 2021

Iets met comfortzone …

Ja en? πŸ€·β€β™‚οΈ

Morgenochtend mag ik een gastles verzorgen voor deelnemers van de deeltijdopleiding HRM van de Hogeschool Leiden.

Onboarding is een onderwerp in die opleiding. Deelnemers leren er o.a. over de context, over wat onboarding inhoudt en waaruit het onboardingproces is opgebouwd. In de praktijk gaan zij straks ervaren dat het perfecte onboardingproces helemaal niet bestaat. En dat ieder bedrijf uniek is. En dat zelfs afdelingen binnen een bedrijf onderling kunnen verschillen, bijv. qua cultuur.

Daarom heb ik geen moment geaarzeld om dit te doen en een mooi programma voor ze samengesteld πŸ‘Š

Wil jij dat ook?

Klik op de Whatsapp button hieronder of stuur een mail naar info@labby.nl.

Dit vind je misschien ook leuk …

De kracht van games bij leren!Β 

De kracht van games bij leren!Β 

Games, van oorsprong puur tijdverdrijf, zijn voor het zakelijke gebruik inmiddels uitgegroeid tot uiterst krachtige leermiddelen. Je komt ze tegenwoordig in allerlei vormen tegen. In deze blog duik ik nog maar eens in de kleurrijke wereld van educatieve games. Ik verken de verschillende types, de unieke voordelen die ze bieden in leeromgevingen, en hoe je ze effectief integreert in je leerontwerp. En tot slot, een kijkje in een aantal praktijkvoorbeelden!

Van visie naar keuze: LMS/LXP

Van visie naar keuze: LMS/LXP

Wil je succesvol zijn met je academie, dan zijn een duidelijke visie en concrete doelen, zoals vaardigheidsontwikkeling, innovatie stimuleren of de bedrijfscultuur versterken, randvoorwaardelijk.

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo πŸ‘‹
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.