Je introductie- of inwerkproject leuk maken

leuk maken

Auteur: Peter Haasdijk

🇳🇱 Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, 🏃‍♂️ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby 🛫 Onboarding 🎓 Leerplatform 👨‍💻 Online vergaderen #Onboarding-menéér

8 november 2021

 

Waarom kom jij in maart eigenlijk naar het Learning Innovators Festival, het leukste festival over leren?

Is het omdat jij een echte learning innovator bent die dagelijks bezig is met leren, of ben jij juist op zoek naar antwoorden op dit gebied en hoop jij op deze dag zelf ook wat te leren?

In beide gevallen ben je natuurlijk van harte welkom.

En we gaan op die dag alleen maar LEUKE dingen doen! Maar ook gaan we je laten zien hoe je dingen waar je tegenop ziet, of saai vindt, leuk kunt MAKEN.

Je introductie- of inwerkprogramma leuk maken

Neem nou dat introductie- of inwerkproject. Hoe krijg je dat nou leuk?

Je belangrijkste uitdaging binnen dat project zit hem echter niet in de fun factor. Het is meer dat je boven water moet zien te krijgen wat je allemaal op moet nemen in het programma. En daar moet je dan overeenstemming over zien te bereiken met alle betrokkenen.

Tijdens het festival laat ik zien hoe je dit op een leuke en vooral eenvoudige manier binnen no-time voor elkaar krijgt.

Oproep

Voor festival deelnemers die geïnteresseerd zijn in dit onderwerp is het natuurlijk helemaal super wanneer we live een uitwerking kunnen presenteren. Daarom ben ik op zoek naar twee deelnemers (dus twee organisaties) die dit voor 1 februari met mij willen voorbereiden.

Dat hoeft natuurlijk niet voor niets. Je krijgt:

  • Een analyse van je bestaande inwerkprogramma, of
  • Een ontwerp van een nieuw programma.
  • Een exemplaar van de onboarding game.

En

  • Gratis entree tot het evenement.
  • De uitwerking (uiteraard voorbesproken en anoniem indien gewenst) tijdens het evenement.

Is dit voor jou een actuele vraag en vind je het leuk om hieraan mee te werken? Laat het me weten via een persoonlijk bericht en ik neem contact met je op.

Dit vind je misschien ook leuk …

Henny heeft zin in een feestje!

Henny heeft zin in een feestje!

Henny heeft zin in een feestje! Daarom dit leuke nieuwtje voor alle luisteraars van de Learning Innovators podcast: We...

0 reacties

App me
Appen met Labby
Hallo 👋
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.