Je introductie- of inwerkproject leuk maken

leuk maken

Geschreven door: Peter Haasdijk

πŸ‡³πŸ‡± Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, πŸƒβ€β™‚οΈ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby πŸ›« Onboarding πŸŽ“ Leerplatform πŸ‘¨β€πŸ’» Online vergaderen #Onboarding-menéér πŸŽ“ Co-founder Learning Innovators
ξ₯
ξ€₯

8 november 2021

 

Waarom kom jij in maart eigenlijk naar het Learning Innovators Festival, het leukste festival over leren?

Is het omdat jij een echte learning innovator bent die dagelijks bezig is met leren, of ben jij juist op zoek naar antwoorden op dit gebied en hoop jij op deze dag zelf ook wat te leren?

In beide gevallen ben je natuurlijk van harte welkom.

En we gaan op die dag alleen maar LEUKE dingen doen! Maar ook gaan we je laten zien hoe je dingen waar je tegenop ziet, of saai vindt, leuk kunt MAKEN.

Je introductie- of inwerkprogramma leuk maken

Neem nou dat introductie- of inwerkproject. Hoe krijg je dat nou leuk?

Je belangrijkste uitdaging binnen dat project zit hem echter niet in de fun factor. Het is meer dat je boven water moet zien te krijgen wat je allemaal op moet nemen in het programma. En daar moet je dan overeenstemming over zien te bereiken met alle betrokkenen.

Tijdens het festival laat ik zien hoe je dit op een leuke en vooral eenvoudige manier binnen no-time voor elkaar krijgt.

Oproep

Voor festival deelnemers die geΓ―nteresseerd zijn in dit onderwerp is het natuurlijk helemaal super wanneer we live een uitwerking kunnen presenteren. Daarom ben ik op zoek naar twee deelnemers (dus twee organisaties) die dit voor 1 februari met mij willen voorbereiden.

Dat hoeft natuurlijk niet voor niets. Je krijgt:

  • Een analyse van je bestaande inwerkprogramma, of
  • Een ontwerp van een nieuw programma.
  • Een exemplaar van de onboarding game.

En

  • Gratis entree tot het evenement.
  • De uitwerking (uiteraard voorbesproken en anoniem indien gewenst) tijdens het evenement.

Is dit voor jou een actuele vraag en vind je het leuk om hieraan mee te werken? Laat het me weten via een persoonlijk bericht en ik neem contact met je op.

Dit vind je misschien ook leuk …

Van visie naar keuze: LMS/LXP

Van visie naar keuze: LMS/LXP

Wil je succesvol zijn met je academie, dan zijn een duidelijke visie en concrete doelen, zoals vaardigheidsontwikkeling, innovatie stimuleren of de bedrijfscultuur versterken, randvoorwaardelijk.

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo πŸ‘‹
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.