Escape room in Moodle

escape room in moodle

Geschreven door: Peter Haasdijk

🇳🇱 Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, 🏃‍♂️ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby 🛫 Onboarding 🎓 Leerplatform 👨‍💻 Online vergaderen #Onboarding-menéér 🎓 Co-founder Learning Innovators

8 februari 2022

Escape room in Moodle 🕷

Ik kondigde al aan dat het onderwerp op de agenda van de MoodleMoot Benelux 2022 staat. Inmiddels bouwde ik zelf een korte demo:

Het verhaal

Jan-Douwe Kissing is een van de meest succesvolle Learning and Development specialisten ter wereld. Zijn ervaring hielp al diverse (internationale) organisaties naar een hoger niveau. Zijn kennis deelt hij met name op Youtube, waar hij via vlogs regelmatig zijn visie en kennis deelt. Wereldwijd heeft hij inmiddels een flink aantal trouwe volgers opgebouwd.

Jouw opdracht

Vanmorgen werd zijn Youtube account gehackt. De hacker dreigt zijn account te gaan gebruiken om zijn eigen boodschap onder de volgers van Jan-Douwe te verspreiden. Kun jij hem helpen om zijn account te resetten? Je hebt hiervoor maar beperkt de tijd. Op enig moment zal de hacker toeslaan.
Lukt het niet? Dan raakt Jan-Douwe veel van zijn volgers kwijt en is de reputatieschade enorm!

Dit vind je misschien ook leuk …

Leren van de Schoenmaker

Leren van de Schoenmaker

Leren van de schoenmaker die geen tijd heeft om schoenen voor zijn eigen kinderen te maken. Je bent nooit te druk om te netwerken.

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo 👋
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.