Programma MoodleMoot Benelux 2022

early bird

Geschreven door: Peter Haasdijk

πŸ‡³πŸ‡± Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, πŸƒβ€β™‚οΈ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby πŸ›« Onboarding πŸŽ“ Leerplatform πŸ‘¨β€πŸ’» Online vergaderen #Onboarding-menéér πŸŽ“ Co-founder Learning Innovators
ξ‚Œ
ξ₯
ξ€₯

24 december 2021

Programma MoodleMoot Benelux 2022

Eerder deze maand communiceerde ik de datum van de MoodleMoot Benelux 2022 – 15 maart 2022 – en verwees je voor meer informatie naar de webpagina van Stichting Mnet Benelux, de organisator van de MoodleMoot.

Ik beloofde je een geweldig programma, zonder er op dat moment concreet over te kunnen worden.

Inmiddels zijn we een heel eind gevorderd met de invulling er van en kan ik je wat meer vertellen over ons (voorlopig) programma. Nog een aantal ‘nog niet bekend’ en namen die ik in dit stadium niet kan delen. Maar toch, een goed beeld van waar we mee gaan komen.

Hou vooral de website van de stichting in de gaten en mocht je dit nu al voldoende info vinden, reserveer alvast je early bird.

Wil je voor € 99,- per ticket naar de MoodleMoot? Maak gebruik voor de early bird korting en schrijf je in vΓ³Γ³r 15 januari 2022. Vanaf 16 januari 2022 kost een ticket € 120,-. Prijzen zijn inclusief btw.

Deel je ervaring met leuke Moodle plugin

We zoeken nog enkele enthousiastelingen die op de MoodleMoot ervaringen willen delen met een specifieke Moodle plugin. Een korte presentatie van maximaal 10 minuten, plus 5 minuten voor vragen. Als jou dit leuk lijkt, neem dan vooral contact met mij op.

Dit vind je misschien ook leuk …

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo πŸ‘‹
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.