Podcast

In maart 2020 startte Pluvo met de podcast 'De Gelukkige Werknemer'.⠀Een podcast over hoe je het beste nieuwe dingen leert, hoe je gelukkiger wordt op je werk en hoe je zorgt voor een optimale persoonlijke ontwikkeling. Die maand was ik voor Labby te gast en vertelde hoe het inwerken van nieuwe medewerkers van invloed is op werkgeluk, productiviteit en verloop. Maar ook hoe digitale middelen kunnen helpen bij het inwerken en bijscholen van medewerkers.

Inmiddels is de podcast omgedoopt naar 'Learning Innovators' en kun je iedere maand vier keer luisteren naar een nieuwe aflevering. Hiervan neem ik er iedere maand één voor mijn rekening. Ik ontvang dan samen met Henny interessante gasten uit eigen netwerk.

Deze, en andere podcasts, vind je hier.

sione brugman

Sione Brugman maakte de overstap van HR Manager naar leefstijlcoach. Het duurde even voordat ze het los kon laten maar uiteindelijk gaf ze toe aan een altijd onderdrukt talent: coachen.

Ze is van mening dat als je goed voor jezelf zorgt, je lekker in je vel zit, je positieve gezondheid ervaart en je de hele wereld aan kunt. Ook als die wereld even geen rozengeur en maneschijn is....

Sione is de allereerste Podgast van Peter. In deze podcast vertelt ze meer over positieve gezondheid en geeft ze je tips over hoe je deze bijzondere periode gezond door kunt komen!

De Gelukkige Werknemer podcast #7: Werken en leren op afstand én een nieuwe podcasthost.

Ik zei het nog: I'll be back! 😎

"Peter van Labby is terug bij de Gelukkige Werknemer, want er is veel gebeurd in de wereld van werken en leren op afstand. Henny en Peter bespreken daarom de nieuwste trends op dit gebied én kondigen een mooie samenwerking aan die de podcast geheel gaat veranderen!"

De Gelukkige Werknemer podcast gaat deze keer over het inwerken van nieuwe medewerkers. Dit heeft namelijk veel invloed op werkgeluk, productiviteit en verloop. Maar wat is precies een goede inwerkperiode? En hoe zorg je voor een goede onboarding? Om antwoord op deze vragen te krijgen, gaan we in gesprek met onboardingexpert Peter Haasdijk. We bespreken daarnaast met hem hoe digitale middelen kunnen helpen bij het inwerken en bijscholen van medewerkers.

Labby bij 6FM

Weer eens op de vrijdagmiddagborrel bij NH Gooi in Business. En tussendoor mocht ik voor de microfoon om iets te vertellen over onboarding.

"Peter Haasdijk vertelt over On Boarding, een vorm van begeleiding voor het bedrijfsleven om werknemers een goede start te laten maken. On Boarding komt uit de luchtvaart...Welcome On Board zegt eigenlijk al genoeg, Peter legt uit."

Labby bij 6FM

Op vrijdag 10 augustus 2018 was ik op bezoek bij radio NH Gooi in Business (6FM). Ik werd uitgenodigd door mijn vriend Arendjan van den Broek die samen met Yvonne Verburg die middag de uitzending hoste.

(Ron Exalto maakt een videoverslag van deze uitzending. Die kun je hier bekijken.)