Geslaagde MoodleMoot Benelux 2022

Geslaagde Moodlemoot Benelux 2022

Geschreven door: Peter Haasdijk

πŸ‡³πŸ‡± Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, πŸƒβ€β™‚οΈ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby πŸ›« Onboarding πŸŽ“ Leerplatform πŸ‘¨β€πŸ’» Online vergaderen #Onboarding-menéér πŸŽ“ Co-founder Learning Innovators
ξ‚Œ
ξ₯
ξ€₯

21 maart 2022

Geslaagde MoodleMoot

Op 15 maart organiseerden we vanuit Mnet eindelijk weer eens een fysieke Moodlemoot.

Ruim 120 deelnemers konden genieten van een divers programma met zowel onderwijskundige, technische als praktische presentaties en workshops.
Met onderwerpen als ABC Learning, Competenties en Studieplannen, Action Learning, Open Source, CSS en community plugins en diverse producten van de sponsoren.

Evaluatie

De organisatie kijkt terug op een bijzonder geslaagde MoodleMoot Benelux 2022. Een editie die volgens de vele positieve reacties ook bij de deelnemers erg goed is gevallen.
De ingezonden evaluatieformulieren gaan we gebruiken om ook de volgende keer een interessant programma samen te stellen voor de Moodle community in de Benelux.

 

Foto impressie

Dit vind je misschien ook leuk …

De kracht van games bij leren!Β 

De kracht van games bij leren!Β 

Games, van oorsprong puur tijdverdrijf, zijn voor het zakelijke gebruik inmiddels uitgegroeid tot uiterst krachtige leermiddelen. Je komt ze tegenwoordig in allerlei vormen tegen. In deze blog duik ik nog maar eens in de kleurrijke wereld van educatieve games. Ik verken de verschillende types, de unieke voordelen die ze bieden in leeromgevingen, en hoe je ze effectief integreert in je leerontwerp. En tot slot, een kijkje in een aantal praktijkvoorbeelden!

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo πŸ‘‹
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.