M’n comfortzone gestretcht πŸ‘Š. Vorige week vrijdag tijdens mijn gastles Onboarding voor de Hogeschool Leiden.

En dat was me toch leuk!

Wat heb je daar nou van geleerd Peter?

Dat ik een mooi programma over #onboarding kan samenstellen. En dat ik daar 30 deelnemers een ochtend lang online mee kan vermaken. Zij er in hun opleiding Γ©n het werk gelijk mee aan de slag kunnen. En ik uit deze groep nu al aanmeldingen binnenkrijg voor mijn vier weken cursusprogramma over het zelfde mooie onderwerp πŸ₯³

So Happy!

Hier rek ik graag mijn comfortzone wat voor op. Ik hoop dat ik je hiermee een beetje nieuwsgierig hebt gemaakt naar het programma van de gastles of het cursusprogramma. Als dat zo is dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo πŸ‘‹
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.