Gastles onboarding

gastles onboarding

Geschreven door: Peter Haasdijk

πŸ‡³πŸ‡± Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, πŸƒβ€β™‚οΈ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby πŸ›« Onboarding πŸŽ“ Leerplatform πŸ‘¨β€πŸ’» Online vergaderen #Onboarding-menéér πŸŽ“ Co-founder Learning Innovators
ξ‚Œ
ξ₯
ξ€₯

13 maart 2021

M’n comfortzone gestretcht πŸ‘Š. Vorige week vrijdag tijdens mijn gastles Onboarding voor de Hogeschool Leiden.

En dat was me toch leuk!

Wat heb je daar nou van geleerd Peter?

Dat ik een mooi programma over #onboarding kan samenstellen. En dat ik daar 30 deelnemers een ochtend lang online mee kan vermaken. Zij er in hun opleiding Γ©n het werk gelijk mee aan de slag kunnen. En ik uit deze groep nu al aanmeldingen binnenkrijg voor mijn vier weken cursusprogramma over het zelfde mooie onderwerp πŸ₯³

So Happy!

Hier rek ik graag mijn comfortzone wat voor op. Ik hoop dat ik je hiermee een beetje nieuwsgierig hebt gemaakt naar het programma van de gastles of het cursusprogramma. Als dat zo is dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Dit vind je misschien ook leuk …

De kracht van games bij leren!Β 

De kracht van games bij leren!Β 

Games, van oorsprong puur tijdverdrijf, zijn voor het zakelijke gebruik inmiddels uitgegroeid tot uiterst krachtige leermiddelen. Je komt ze tegenwoordig in allerlei vormen tegen. In deze blog duik ik nog maar eens in de kleurrijke wereld van educatieve games. Ik verken de verschillende types, de unieke voordelen die ze bieden in leeromgevingen, en hoe je ze effectief integreert in je leerontwerp. En tot slot, een kijkje in een aantal praktijkvoorbeelden!

Van visie naar keuze: LMS/LXP

Van visie naar keuze: LMS/LXP

Wil je succesvol zijn met je academie, dan zijn een duidelijke visie en concrete doelen, zoals vaardigheidsontwikkeling, innovatie stimuleren of de bedrijfscultuur versterken, randvoorwaardelijk.

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo πŸ‘‹
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.