Gastles onboarding

gastles onboarding

Geschreven door: Peter Haasdijk

🇳🇱 Beusichem 🍏🍐 Ondernemer, vader, levensgenieter, 🏃‍♂️ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby 🛫 Onboarding 🎓 Leerplatform 👨‍💻 Online vergaderen #Onboarding-menéér 🎓 Co-founder Learning Innovators

13 maart 2021

M’n comfortzone gestretcht 👊. Vorige week vrijdag tijdens mijn gastles Onboarding voor de Hogeschool Leiden.

En dat was me toch leuk!

Wat heb je daar nou van geleerd Peter?

Dat ik een mooi programma over #onboarding kan samenstellen. En dat ik daar 30 deelnemers een ochtend lang online mee kan vermaken. Zij er in hun opleiding én het werk gelijk mee aan de slag kunnen. En ik uit deze groep nu al aanmeldingen binnenkrijg voor mijn vier weken cursusprogramma over het zelfde mooie onderwerp 🥳

So Happy!

Hier rek ik graag mijn comfortzone wat voor op. Ik hoop dat ik je hiermee een beetje nieuwsgierig hebt gemaakt naar het programma van de gastles of het cursusprogramma. Als dat zo is dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Dit vind je misschien ook leuk …

Leren van de Schoenmaker

Leren van de Schoenmaker

Leren van de schoenmaker die geen tijd heeft om schoenen voor zijn eigen kinderen te maken. Je bent nooit te druk om te netwerken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo 👋
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.