Irma onboarding

Wat een geweldig format is dit: Deelnemers schromen niet eigen ervaringen te delen, vragen te stellen en ook onderling een en ander uit te wisselen. En wij kunnen direct inspelen op vragen. Zo heeft ieder webinar een eigen dynamiek.

Gisterenmiddag organiseerden Ydo organisatieonderhoud en innovatie en Labby de eerste van (voorlopig) drie webinars Meters maken met Onboarding, waarbij we telkens maar tien deelnemers toelaten.

Op dit moment staan er nog twee gepland. De eerste is volgende week al, op maandag 30 november. De laatste die nu is gepland vindt op 12 januari 2021 plaats. Voor beide webinars kun je je nog inschrijven.

In het webinar vragen we ons hardop af: "Wil jij vanuit een HR focus praktisch aan de slag met onboarding? Of wil jij vanuit directieperspectief eerst richting en kaders neerzetten om vervolgens met onboarding daarop voort te bouwen?"
Nadat we beide perspectieven hebben toegelicht zijn er twee break-outs gepland. Die konden gisteren mooi de prullenbak in omdat we vrijwel direct met elkaar in gesprek gingen.

Wil je dit ook ervaren? Meld je dan aan via de agenda of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda