pauw

Zo trots als een aap met zeven staarten. Of was het nou toch een hond (en waren het eigenlijk wel staarten)?

Bij deze aankondiging hou ik het maar op "zo trots als een pauw". En dat ben ik echt want het programma voor de allereerste MoodleMoot Benelux Online op 6 oktober is klaar!
Een MoodleMoot is een conferentie waarbij de nadruk ligt op het bevorderen van de samenwerking en het delen van best practices m.b.t. het open source leerplatform Moodle.

Het programma staat als een huis en is opgedeeld in een drietal onderwerpen:

  • Onderwijs.
  • Integraties.
  • Case studies.

Er is bovendien een Moodle Developer Workshop, speciaal voor de Nederlandstalige Ontwikkelaar Community, onder leiding van Bas Brands. Bas werkt als Moodle Developer op Moodle HQ.

Als je je hebt ingeschreven ontvang je uiterlijk een week voor aanvang de inloggegevens tot de Moodle leeromgeving die we gaan gebruiken voor de MoodleMoot. Hier kun je het hele programma uitgebreid bekijken en kun je alvast in gesprek met de sprekers en met elkaar.

Uiteraard gebruiken we BigBlueButton om de online MoodleMoot te facilitere en worden alle sessies opgenomen! Zo kun je sessies nog eens terugzien en hoef je niet alles live te volgen. De hele omgeving blijft tot de MoodleMoot Benelux 2021 beschikbaar!

Bekijk het programma en schrijf je meteen in. Er geldt een 'early bird' korting. Tot 25 september 2020 betaal je slechts € 45,- incl. BTW per deelnemer. Daarna geldt een tarief van € 75,-.

Schrijf je in!