reboarding met pluvo en labby

Wanneer je veel mensen tegelijk wil informeren is het wel de manier om een boodschap persoonlijk over te brengen.

Ik zie nu veel webinars voorbijkomen over werknemers helpen om weer veilig en met vertrouwen naar de werkplek te gaan (reboarding).
Wel een onderwerp waarbij je je moet realiseren dat dit voor ieder bedrijf en iedere werknemer anders is. Maatwerk dus, zowel het proces als de inrichting van de werkplekken.

Vanmorgen gaven Henny (Pluvo) en ik (Labby) ook een webinar over reboarding. En we gaan er meer doen. Het is immers een belangrijk onderwerp voor bijna iedereen.
In ons webinar raken wij op hoofdlijnen de kern van reboarding in deze context en laten zien hoe je de vertaling kunt maken naar bijvoorbeeld een elearning.

Het webinar van vanmorgen was super! Een leuke groep geïnteresseerden uit verschillende branches die we later vandaag nog zullen voorzien van wat extra informatie zodat ze echt kunnen starten. Met de uitdaging om iedereen aan boord te houden bij een verandering waarbij niets blijft zoals het was. Zeker niet op korte termijn.

Onze volgende webinar over dit onderwerp vindt plaats op 24 juni a.s. om 10:00 uur. De aankondiging en link om je in te schrijven komen nog voorbij. Hou de agenda in de gaten.