Nieuws

veilig aan het werk

Slechts een op de tien HR-professionals heeft de afgelopen periode een reorganisatie voorbereid. Dit blijkt uit onderzoek van XpertHR, juridische HR-kennispartner, onder 490 HR-professionals. Ook zijn bedrijven slechts in beperkte mate overgegaan tot het niet verlengen van tijdelijke contracten (14%), het beëindigen van contracten in de proeftijd (11%) en het uitstellen van indiensttreding van nieuwe medewerkers (17%).

pauw

Zo trots als een aap met zeven staarten. Of was het nou toch een hond (en waren het eigenlijk wel staarten)?

Bij deze aankondiging hou ik het maar op "zo trots als een pauw". En dat ben ik echt want het programma voor de allereerste MoodleMoot Benelux Online op 6 oktober is klaar!

Ydo en Labby

Wanneer je beide hetzelfde nastreeft en er bovendien een gelijke filosofie op nahoudt. Dan ga je kijken of je kunt samenwerken op die vlakken waar je allebei op je best bent.

Wij hebben een manier gevonden waarmee we waarde toevoegen aan elkaars propositie, voor de klant.

Ydo en Labby: Organisaties presteren beter met succesvolle en betrokken medewerkers.

reboarding met pluvo en labby

Wanneer je veel mensen tegelijk wil informeren is het wel de manier om een boodschap persoonlijk over te brengen.

Ik zie nu veel webinars voorbijkomen over werknemers helpen om weer veilig en met vertrouwen naar de werkplek te gaan (reboarding).
Wel een onderwerp waarbij je je moet realiseren dat dit voor ieder bedrijf en iedere werknemer anders is. Maatwerk dus, zowel het proces als de inrichting van de werkplekken.

vervolg onboarding webinar

gratisWebinars, je wordt er werkelijk mee overspoeld. En toch vind ik het een geweldige manier om in contact te blijven met mijn doelgroep en informatie over te dragen. Zeker nu zo'n beetje iedereen gewend is geraakt aan beeldbellen, online vergaderen en webinars dus.