Nieuws

reboarding met pluvo en labby

Wanneer je veel mensen tegelijk wil informeren is het wel de manier om een boodschap persoonlijk over te brengen.

Ik zie nu veel webinars voorbijkomen over werknemers helpen om weer veilig en met vertrouwen naar de werkplek te gaan (reboarding).
Wel een onderwerp waarbij je je moet realiseren dat dit voor ieder bedrijf en iedere werknemer anders is. Maatwerk dus, zowel het proces als de inrichting van de werkplekken.

vervolg onboarding webinar

gratisWebinars, je wordt er werkelijk mee overspoeld. En toch vind ik het een geweldige manier om in contact te blijven met mijn doelgroep en informatie over te dragen. Zeker nu zo'n beetje iedereen gewend is geraakt aan beeldbellen, online vergaderen en webinars dus.

mootbnl20

Afgelopen week kondigde onze regering maatregelen aan om de verspreiding van het COVID-19 (Corona) virus in te dammen. Deze maatregelen zijn op dit moment tot 31 maart a.s. van kracht.
Hoewel de MoodleMoot Benelux eind mei gepland staat, zijn wij van mening dat gezien de organisatie van het evenement verstandiger is om de MoodleMoot Benelux naar het najaar te verplaatsen.

mootbnl20

Moodlers in de Benelux!

Op 26 mei a.s. organiseert de Stichting Mnet Benelux een Nederlandstalige MoodleMoot.

Onboarding op de Agenda

Op 5 maart a.s. organiseren we, samen met Pluvo een gratis workshop "Onboarding op de agenda". Deze workshop kost normaal gesproken € 495,- excl. BTW per persoon. Dat we de workshop nu gratis aanbieden betekent niet dat je er niets voor hoeft te doen, je zult er hard voor moeten werken 😀

Met een goed onboarding programma krijg ook jij de succesvolle en betrokken medewerkers die je nodig hebt. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie zich hierop gaat richten?
Wij hebben het antwoord voor je: kom op 5 maart naar deze workshop!

Voor deze editie is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in.

Workshop 5 maart