Nieuws

judith van roon

Tips & tricks van HR expert Judith van Roon

Je gaat samen met je medewerker de doelen voor het komende jaar opstellen. Dit is niet altijd even makkelijk.

  • Hoe doe je dit in coronatijd? Een tijd waarin de toekomst onzeker is, waarin je niet weet hoe de wereld er over 2 maanden uitziet?
  • Hoe zorg je voor uitdagende doelen die bijdrage aan het succes van jouw onderneming én die zorgen dat jouw medewerker niet inkakt achter zijn laptop?

In dit webinar krijg je tips en tricks van Judith van Roon over het formuleren van uitdagende doelen, zodat jouw medewerker ook tijdens corona blijft presteren en ontwikkelen.

Irma onboarding

Wat een geweldig format is dit: Deelnemers schromen niet eigen ervaringen te delen, vragen te stellen en ook onderling een en ander uit te wisselen. En wij kunnen direct inspelen op vragen. Zo heeft ieder webinar een eigen dynamiek.

Gisterenmiddag organiseerden Ydo organisatieonderhoud en innovatie en Labby de eerste van (voorlopig) drie webinars Meters maken met Onboarding, waarbij we telkens maar tien deelnemers toelaten.

call for presentations moodlemoot

Moodlemoot 2021

Stichting Mnet Benelux organiseert op dinsdag 16 maart 2021 haar tweede Moodlemoot. En zoals je van een echte moot mag verwachten wordt ook nu weer aan de community gevraagd haar verhalen over Moodle te delen.

Wil jij een presentatie houden óf ken je iemand anders die dat wil? Meld je dan aan vóór 21 januari 2021. Presentatoren krijgen gratis toegang tot hét Moodle event van het jaar. Meer info en aanmelden kan via de site van Mnet.

Labby en Ydo organiseren in november en januari een webinar waarin in anderhalf uur tijd directie, HR management, projectleiders en andere betrokkenen ervaren hoe zij meters kunnen maken met een manier van onboarding die zijn investering meer dan waard is voor de medewerkers en de organisatie.

Het webinar vindt plaats op 24 en 30 november 2020 om 16:00, en 12 januari 2021 om 16:00.

Per datum kunnen maximaal 10 mensen zich inschrijven. Inschrijvingen via agenda of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda

veilig aan het werk

Slechts een op de tien HR-professionals heeft de afgelopen periode een reorganisatie voorbereid. Dit blijkt uit onderzoek van XpertHR, juridische HR-kennispartner, onder 490 HR-professionals. Ook zijn bedrijven slechts in beperkte mate overgegaan tot het niet verlengen van tijdelijke contracten (14%), het beëindigen van contracten in de proeftijd (11%) en het uitstellen van indiensttreding van nieuwe medewerkers (17%).