onderwijs op afstand

Bijna alle afspraken in mijn agenda voor de komende periode heb ik kunnen verzetten naar een later tijdstip of vervangen door een skype afspraak. Echte acquisitie - volgens mij zit niemand daar nu echt op te wachten - laat ik maar even voor wat het is. Verstandig? Ik weet het niet. Zo voelt het wel.

Onboarding, dat is het onderwerp waar ik me met mijn bedrijf op focus. Daarbij wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de zelfde methodieken en ondersteuning als bij het onderwijs.

Leren op afstand, in organisaties. Is dit ook voor jou belangrijk? Het delen van belangrijke kennis en vaardigheden via een online omgeving?

Nu mijn agenda wat lucht krijgt, kan ik je daar heel goed bij helpen.

Met informatie over de leerplatforms die ik bij onboarding ook regelmatig gebruik: Pluvo en Moodle (Open Source). Maar ook met de implementatie van beide (incl. content creatie). Het eerste doe ik sowieso gratis, het laatste i.i.g. tot 1 juni a.s. tegen sterk gereduceerd tarief.

Heb je interesse? Bel ons via Skype of met je mobiel.