onderwijs op afstand

Werk je in het bedrijfsleven of bij een opleidingsinstituut en ben je op zoek naar een oplossing voor onderwijs op afstand? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden van Moodle. Deze Open Source software voor elektronische leeromgevingen (ELO) wordt niet voor niets gebruikt door meer dan 60 miljoen gebruikers wereldwijd, vnl. scholen.

De software is gratis te downloaden en wanneer je zelf in staat bent om deze te installeren en in te richten heb je binnen no-time een operationele leeromgeving beschikbaar tegen weinig of geen kosten.
Wij zijn fan en gebruiker, al vanaf het eerste uur. Inmiddels hebben wij meerdere Moodle mogen implementeren en inrichten. Ook onze demo-omgeving voor een Open Source oplossing voor Onboarding draait op Moodle.

Er komt op dit moment van alles voorbij aan mogelijkheden voor onderwijs op afstand. Maar pas wel op: Deze mogelijkheden zijn een middel, niet het doel. De reden waarom ik je deze tip wil meegeven? Met Moodle kun je leren inrichten naar de doelstelling van je leerarrangement, hoe het arrangement er ook uit ziet.