judith van roon

Het is vrijdagmorgen 11:00u, Judith en ik zitten samen aan de keukentafel bij mij thuis. De dag is al vroeg begonnen met het netwerkontbijt bij het BNI chapter waar we allebei lid van zijn. Daarna allebei nog een andere afspraak maar om 11:00u is het dan eindelijk zover, thuiswerkdag. Wij gaan een spelletje spelen, en we hebben er zin in!

Toch even om wille van de context:

Judith is interim professional en ademt al jaren het HR domein. De opdrachten die zij aanneemt zijn zeer divers. Zij is voor mij van onschatbare waarde omdat zij altijd eerlijke, waardevolle feedback geeft.
Mijn specialisatie is onboarding van (nieuwe) medewerkers als onderdeel van de hele employee journey. Als onboarding consultant werk ik al enige tijd platformonafhankelijk omdat ik wil kunnen ondersteunen met tooling die past.

 
Het spelletje dat we vandaag spelen is de pocket editie van de 'onboarding game'. Het kaartspel helpt de huidige situatie te analyseren en de volwassenheid van onboarding te bepalen. Maar het spel voegt het meeste toe bij het ontwerpen van de onboarding roadmap.

Judith speelt het spel met een gezamenlijke klant in gedachten en heeft er duidelijk plezier in. Af en toe volgt er een "jeetje, daar had ik nou niet eens aan gedacht", een kritische vraag of rake feedback (waarop ik driftig meeschrijf). Even na het middaguur zijn we klaar.
Judith gaat naar haar volgende afspraak en ik besteed nog een deel van de middag aan het spel.

Met de feedback die ik reeds verzamelde en de aanvullingen van Judith vandaag, heb ik nu voldoende input voor de volgende versie. Die versie kom ik graag een keer bij jou spelen.

What's in it for you?

Een concept voor een nieuwe onboarding roadmap of check op de bestaande situatie.

What's in it for me?

Input voor de volgende, definitieve, versie.

How much?

Een kop koffie en een uur van je tijd.

Heb je interesse? Bel ons via Skype of met je mobiel.

Speel open kaart