uitstalling atlas export culemborg

Immers, de helft van het MKB geeft aan dat zij nauwelijks omzet (5%) uit online activiteiten haalt. En dat terwijl driekwart van de Nederlandse consument regelmatig producten (of diensten) online afneemt.

Daar is dus best wat te winnen!

Wat klopt er nou niet? Hoe kan het dat de omzet uit het online kanaal zo laag is? MKB-ers zijn immers net zo goed consumenten en bekend met online zakendoen. Soms lijkt het inderdaad logisch.

Maar wat heeft dit nu met u te maken?

winkels culemborgDe kans is groot dat ook u kunt profiteren van de sterke online oriëntatie van de consument. Die zal zeker ook aanwezig zijn bij mensen en bedrijven die geïnteresseerd zijn in uw producten. Laten we:

  • vaststellen waar uw doelgroep zich online bevindt;
  • bepalen welke (sociale) kanalen zij gebruiken en actief en gepland door u kunnen worden ingezet;
  • bepalen of (klant) recensies en aanbevelingen hier een bijdrage kunnen leveren;
  • werken aan professionele online oplossingen met originele inhoud.

Ontdek welke online kansen ik voor u zie wanneer ik er met een frisse blik naar kijk. Of en hoe u in kunt spelen op het online gedrag uw doelgroep.

Tijdens ons gesprek krijgt u direct mijn beeld van de kansen die ik zie en hoe u deze zou kunnen benutten. Die krijgt u alvast van mij. Gratis.

Investeer een uur en een kop koffie. Neem telefonische contact met mij op via +31 613272159. Voor een kennismakingsgesprek.