goede voornemens

Bij het opruimen van de Kerstboom werd het halve huis op zijn kop gezet, opgeruimd en schoongemaakt. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat die Kerstboom nog wel steeds in de tuin staat. Waarschijnlijk gaat hij in delen via de groencontainer naar de AVRI.

Hier op LinkedIn is het al niet anders. Goede voornemens, nieuwe banen, nieuwe opdrachten, verhuizingen, nieuwe websites, ... En het is nog niet eens voorjaar. En tijd voor de grote schoonmaak.

Ik heb voor Labby ook een goed voornemen. Dit jaar ligt de focus volledig op het helpen van bedrijven met het werven, inwerken en behouden van nieuwe medewerkers. Gebruik makend van een leeromgeving maakten we een uiterst flexibele onboarding tool waarin per individuele medewerker eigen content geplaatst kan worden. Gamification elementen worden toegepast om de medewerkers continu uit te dagen.

Terug naar alle veranderingen waar we in januari traditioneel mee geconfronteerd worden. Ook Labby heeft een nieuwe website. Deze wordt momenteel getest, gescand op spel- en taalfouten, geoptimaliseerd voor de zoekmachines, enz. Nog enkele dagen en dan gaan we live. In de nieuwe huisstijl. Strak, professioneel en met frisse kleuren.