kapot na mootbnl20

Ja, duh. Het was de eerste ...

Maar dat het een succes was vorig jaar staat buiten kijf. Nagenoeg alle deelnemers zijn gedurende het hele congres (duurde 12 uur ?) online gebleven. Iedereen was kapot aan het einde van de dag. Maar de positieve feedback loog er niet om.

Op 16 maart a.s. gaan we proberen dit succes te evenaren. Nee ..., te verbeteren. En dat is een hele uitdaging omdat de interesse voor open technologieen als Moodle en BigBlueButton door COVID-19 is gewekt bij een heel nieuw publiek. Organisaties die moeten zorgen dat onderwijs kan worden voortgezet.

Ik kan je alvast verklappen dat we een programma opzetten met een mix van presentaties, workshops en ronde tafel discussies. Presentaties en sessies worden afwisselend geleid door Moodle Partners, de community en door mensen uit het onderwijs en het bedrijfsleven.
In deze editie zal er ook extra aandacht zijn voor de beginnend moodelaar. En zo hebben we opnieuw een mooi programma met voor elk wat wils.

  • Meld je aan als je met een onderwerp als 'toegankelijkheid' of 'gebruik van Moodle bij kinderen tussen 8 en 16 jaar' bij wil dragen aan het succes van de volgende Moodlemoot. Inschrijving voor bijdragen is reeds gesloten maar een onderwerp als deze passen we graag nog in.
  • Schrijf je in voor een online congres dat je nooit meer gaat vergeten. Je zult er 'kapot' van zijn ?

Als je vragen hebt kun je mij bellen of contact opnemen met Stichting Mnet Benelux.

 

Peter Haasdijk 
Programmacommissie MootBNL21
februari 2021

 

De Moodlemoot Benelux 2021 wordt georganiseerd door Stichting Mnet Benelux

Mnet