actie sebsoft en labby

Ben jij op zoek naar een online oplossing voor vergaderen, een workshop of lessen geven, sollicitatiegesprekken voeren, een consult geven, enz.?

Samen met Sebsoft stelden wij een mooi pakket voor je samen, met open source oplossingen voor leermanagement en webconferentie. Deze actie gold oorspronkelijk tot 1 juni 2020 en hebben we vanwege de voortdurende actualiteit voor onbepaalde tijd verlengd.

Combinaties

De volgende combinaties zijn mogelijk:

Situatie Hosting LMS (shared server) LMS VPS Webconferentie Kosten*
Je maakt al gebruik van een leermanagement systeem en wil daar webconferentie aan toevoegen.       € 30,- per maand.
Je wil een oplossing voor webconferentie, zonder koppeling met een leermanagement systeem.       € 30,- per maand + € 100,- eenmalig voor de installatie en inrichting van een webcliënt hiervoor.
Je hebt behoefte aan snelle, betrouwbare en veilige hosting van een leermanagement systeem, incl. webconferentie.     Jaarlijks vanaf € 150,- (max. 100 gebruikers**) + € 30,- per maand.
Je wil een leermanagement systeem gaan gebruiken en deze zelf beheren, incl. webconferentie. De installatie en basis inrichting wil je niet zelf doen.   Eenmalig € 500,- en € 60,- per maand. Wij installeren voor u de meest recente versie van de LMS software met een van de standaard thema's en verzorgen de basis inrichting met een beheerder en een gewone gebruiker.
Je hebt behoefte aan snelle, betrouwbare en veilige hosting van een leermanagement systeem.       Jaarlijks vanaf € 150,- (max. 100 gebruikers**).
Je wil een leermanagement systeem gaan gebruiken en deze zelf beheren. De installatie en basis inrichting wil je niet zelf doen.     Eenmalig € 500,- en € 30,- per maand. Wij installeren voor u de meest recente versie van de LMS software met een van de standaard thema's en verzorgen de basis inrichting met een beheerder en een gewone gebruiker.


* Genoemde bedragen zijn 'vanaf' en o.a. afhankelijk van de gekozen oplossing voor LMS of webconferentie. Voor support maak je gebruik van onze strippenkaart. Zonder strippenkaart betaal je € 90,- per uur, achteraf o.b.v. factuur.
** De tarieven voor LMS hosting vindt u hier.

Lees ook