onboarding game

Onze Onboarding Game is een leuk, maar vooral heel effectief middel dat we gebruiken bij het maken van analyses. We spelen het spel met prospects en klanten om een analyse te maken hoe e.e.a. nu geregeld is, in beeld te brengen hoe het onboarding proces er uit kan komen te zien en om de gap analyse te maken.
Het spel wordt ook in workshops gebruikt.
De pocket versie bestaat uit een stock van 90 speelkaarten (formaat pokerkaart), een speluitleg en een verbeterkaart.

De Onboarding Game is dus een kaarspel, dat bedoeld is om met meerdere personen te spelen. Toen we in maart 2020 te maken kregen met coronamaatregelen, was het spelen van een fysiek spel voorlopig geen optie meer. We ontwikkelden een online versie waarbij we gebruik kunnen maken van dezelfde kaarten. In aanvulling op de pocket versie bevat deze een contact sheet waarop alle kaarten staan afgebeeld. Online maken we gebruik van ons eigen vergaderplatform.

Het spel is onderdeel van onze Onboarding Consultancy en is niet los verkrijgbaar. Een sessie beslaat maximaal een dagdeel (vier uur), incl. voorbereiding, begeleiding en uitwerking van het eindresultaat in PDF format. Een spelronde (het spelen) duurt maximaal twee uur.

Spelonderdelen

Download hier de speluitleg en de verbeterkaart.

Speluitleg   Verbeterkaart

Details

  • Maximum aantal deelnemers: 6.
  • Locatie: incompany of online.
  • Prijs: € 360,- excl. BTW.

Online Onboarding Game