Aanbod

Aanbod

Als platform onafhankelijke onboarding consultancy doet Labby alles voor 'De Gelukkige Werknemer'.

Maar we doen meer dan consultancy.

moodle

Organisaties investeren graag in kennis en kunde van medewerkers. Andersom maken medewerkers graag gebruik van de mogelijkheden die ze aangeboden krijgen. Beide om voor de hand liggende redenen.
Veel trainingen en opleidingen worden (werden) geheel of voor een deel klassikaal gegeven. Reden waarom veel materiaal op dit moment omgecat wordt naar digitaal zodat we door kunnen ...

onboarding consultancy

onboarding consultancyWanneer je werk wil maken van je inwerkprogramma, kan het zomaar zijn dat je hulp van buitenaf zoekt. Omdat je er nog geen ervaring mee hebt. Of omdat het er anders maar 'even bij moet'. Misschien heb je al wel een inwerkprogramma maar werkt dat niet of onvoldoende. Dan is een frisse blik van buitenaf altijd handig.

Maar, hoe vind je nou een consultancy die je écht gaat helpen? Met een resultaat dat bij je past. Bij je doelstellingen, je doelgroep, de cultuur in je bedrijf. Maar ook bij het soort dienstverlening of producten en het type medewerkers dat je wil gaan inwerken.

onboarding game

Onze Onboarding Game is een leuk, maar vooral heel effectief middel dat we gebruiken bij het maken van analyses. We spelen het spel met prospects en klanten om een analyse te maken hoe e.e.a. nu geregeld is, in beeld te brengen hoe het onboarding proces er uit kan komen te zien en om de gap analyse te maken.
Het spel wordt ook in workshops gebruikt.
De pocket versie bestaat uit een stock van 90 speelkaarten (formaat pokerkaart), een speluitleg en een verbeterkaart.

onboarding businesscase

Hoe regel je budget voor een sterk onboarding programma?

Tijdens de workshop gaan we met behulp van een voorbeeld aan de slag met de business case voor onboarding binnen jouw organisatie. Aan het einde van de workshop weet je wat een businesscase is en hoe je deze inzet zodat ook jouw bedrijf aan de slag gaat met onboarding.

Daarnaast heb je al de eerste opzet van je eigen business case. Gedurende de workshop geven we je veel tips & trucs voor een fantastische onboarding programma. We maken daarbij gebruik van Pluvo, een leeromgeving die meer en meer wordt ingezet bij onboarding vraagstukken.

online vergaderkamers

Je eigen online vergaderplatform.

Veiliger wordt het niet. Wij maken al lang geen gebruik meer van de in traditionele pakketten aanwezige oplossingen en applicaties voor videobellen en online meetings. Wij implementeerde voor onszelf, en nu ook voor onze klanten, gewoon een eigen online vergaderplatform.

Dit heeft meerdere voordelen.