Onboarding met Labby

Medewerkers werven, inwerken en behouden

Labby

Van krachtige Social Network solutions tot one-page websites

Wat we verder nog maken met Open Source software
Community

Community

Een (social) intranet omgeving waar mensen elkaar vinden, met elkaar kunnen communiceren, kennis kunnen delen en sneller en meer waarde toevoegen.

Kennisbank

Kennisbank

Maakt speciale kennis en informatie toegankelijk. Snel bij de juiste informatie zodat je iedere vraag als een kans kunt benutten.

Magazine

Magazine

Online magazines in diverse soorten. Eenvoudig te distribueren en op ieder device te bekijken. Als one-page site of met losse pagina's.

Website

Website

Professioneel op het web, ook als startende of kleine ondernemer. Haal het maximale uit een website die is afgestemd op je bedrijfsdoelstellingen.

Het eerste prototype van onze onboarding game is binnen! Eigenlijk niet eens zozeer een game als wel een hulpmiddel om jouw onboardingplan voor (nieuwe) medewerkers te ontwerpen. En we zijn daar ontzettend blij mee.

Maar, dat hulpmiddel willen we echt nog wel beter maken voor we ook de andere onderdelen laten ontwerpen.

Daarom geven we een beperkt aantal keer een uur onboarding consultancy weg. Dat is, als we daarbij gebruik kunnen maken van de game. Om bij jou een analyse te doen hoe het onboarden nu gaat of om samen een plan te maken hoe het ook kan. Zo maken we elkaar beter!

Heb je interesse? Bel ons via Skype of met je mobiel.

Contactformulier