Als deelnemer van ons Onboarding programma kun je al voor je eerste werkdag kennis maken met onze organisatie en met de mensen die daar werken. Nu je een aantal activiteiten hebt afgerond vinden wij het leuk ook jou alvast eens beter te leren kennen. Daarom deze waardebon. Wij nodigen jou van harte uit voor onze eerstvolgende vrijdagmiddag borrel. Over de locatie en het tijdstip informeren we je per email. Graag tot vrijdag!

0
0
0
s2sdefault

Met gamification betrek en motiveer je gebruikers van een systeem door daar spelelementen aan toe te voegen.
Voor Moodle zijn er, door middel van plugins, diverse mogelijkheden om onderdelen te gamificeren. De standaard installatie ondersteunt dit slechts in beperkte mate waardoor deze veelal onderbelicht blijven.
In dit artikel, geschreven voor Moodle gebruikers, behandel ik enkele mogelijkheden voor gamification die Moodle out-of-the-box biedt.

0
0
0
s2sdefault

Hoe krijg je jonge werknemers, die eraan gewend zijn om te gaan met allerlei nieuwe technologieën, gemotiveerd om zo’n "saai" onboarding programma online af te werken?

Met gamification betrek en motiveer je gebruikers door er spelelementen aan toe te voegen.

0
0
0
s2sdefault
welkom

Preboarden van nieuwe medewerkers wordt steeds belangrijker voor organisaties. Hier wordt de basis gelegd voor enthousiaste en loyale medewerkers die vanaf dag één voelen dat zij er bij horen.

0
0
0
s2sdefault
paperclip

De paperclip staat symbool voor verbinding. Een paperclip houdt papier bij elkaar. Papieren die bij elkaar horen, bijvoorbeeld omdat ze gaan over hetzelfde onderwerp.

0
0
0
s2sdefault

Om de site gebruiksvriendelijker te maken worden cookies geplaatst. Onder andere voor analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.