welkom

Preboarden van nieuwe medewerkers wordt steeds belangrijker voor organisaties. Hier wordt de basis gelegd voor enthousiaste en loyale medewerkers die vanaf dag één voelen dat zij er bij horen.

0
0
0
s2sdefault
paperclip

De paperclip staat symbool voor verbinding. Een paperclip houdt papier bij elkaar. Papieren die bij elkaar horen, bijvoorbeeld omdat ze gaan over hetzelfde onderwerp.

0
0
0
s2sdefault

Een klant stelde mij een vraag over de AVG. Het ging over Google Analytics en het verkrijgen van toestemming van bezoekers voor het plaatsen van cookies. Hij vroeg zich af hoe te bewijzen dat deze is verkregen en of er alternatieven zijn. Ik heb het volgende met hem besproken.

0
0
0
s2sdefault

De meeste mensen zijn in hun carrière wel één of meer keren van werkgever of opdrachtgever gewisseld. Zij hebben daarbij kunnen merken dat het tussen organisaties enorm verschilt hoe zij omgaan met de "inwerkperiode" van nieuwe medewerkers. En waar de focus ligt bij Employee Onboarding, wat veel verder gaat dan inwerken alleen.

0
0
0
s2sdefault
uitstalling atlas export culemborg

Immers, de helft van het MKB geeft aan dat zij nauwelijks omzet (5%) uit online activiteiten haalt. En dat terwijl driekwart van de Nederlandse consument regelmatig producten (of diensten) online afneemt.

Daar is dus best wat te winnen!

0
0
0
s2sdefault

Om de site gebruiksvriendelijker te maken worden cookies geplaatst. Onder andere voor analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.