Ontwerp, realisatie en implementatie van community platforms

Een community? Waarom?

U herkent het vast. Mensen werken op verschillende locaties, hebben andere werktijden of overvolle agenda's. Elkaar fysiek of anderszins treffen is lastig, het plannen van een vergadering bijna onmogelijk. Er moet toch een manier zijn om, ondanks deze belemmeringen, eenvoudig en snel met elkaar te kunnen samenwerken, informatie te delen en inzicht te hebben in de kennis en kunde van anderen.

Een Social Network oplossing kan het middel zijn om onder andere deze doelstelling te behalen.

Labby

Labby is een (social) intranet omgeving waar mensen elkaar vinden, met elkaar kunnen communiceren, kennis kunnen delen en sneller en meer waarde kunnen toevoegen. Labby wordt o.a. ingezet als community, projectplace, kennisbank of eLearning omgeving.

U bereikt meer met een organisatie die mensen verbindt, kennis deelt en transparantie vergroot.

Een paar actuele uitdagingen waar Labby u mee kan helpen.

format_quote

De (flexibele) arbeidsmarkt zorgt voor veel commotie vandaag de dag. De ingezette trend rondom decentralisatie zorgt er onder andere voor dat medewerkers en zelfstandige professionals vaker de regie in eigen hand nemen. Banen voor het leven zijn er nog nauwelijks. Momenteel zitten we middenin een samenwerkingseconomie.

Kennisdeling en co-creatie zijn bindende factoren. Door de continu veranderende omstandigheden is het voor bedrijven en professionals crucialer dan ooit vindbaar (zichtbaar) te zijn.

Arbeidsmarkt
Arbeidsmarkt
format_quote

Agile werken wordt steeds populairder. Meer en meer organisaties gaan op een Agile manier werken. Continu feedback en zelfsturing zijn cruciaal om snel en effectief tot resultaten te komen.

Een van de belangrijkste uitgangspunten om teams in staat te stellen Agile te werken is transparantie. Elkaar informeren over inhoud, procedures, voortgang, inkomsten en uitgaven. Iedereen moet alles weten.

Agile
Agile
format_quote

De branche profiteert van een groeiende economie. De concurrentie is echter fors. Voor een groot deel wordt dit veroorzaakt door toename van het aantal zelfstandig adviseurs, regelmatig georganiseerd in netwerkorganisaties. Zij domineren, in aantallen, m.n. management consulting.

Er ontstaan kansen voor consultants die zich onderscheiden door specialisatie en diversificatie. Zij laten zich technisch ondersteunen bij kennisvragen, kansen in de markt en voor acquisitie cruciale informatie.

Consultancy
Consultancy

Om de site gebruiksvriendelijker te maken worden cookies geplaatst. Onder andere voor analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.